Wenskaarten

Is er iemand jarig, heeft je favoriete nichtje haar rijbewijs gehaald, of wil je iemand sterkte wensen tijdens ziekte? We chatten en appen we er op los want een berichtje is zo verstuurd. Dat maakt een echte papieren wenskaart in de brievenbus nog specialer en het kost je maar een paar minuten langer. Hier vind je voor elke gelegenheid een wenskaart.

Verjaardag

Alle Verjaardagskaartjes »Vrolijke, lieve en gekke verjaardagskaarten voor alle leeftijden van onder andere Blond Amsterdam, Fiep Westendorp, Sheepworld, Jan van Haasteren, Doodles, Vintage Foto, Loesje, Anton Pieck, CoverZ en Janneke Brinkman.

Liefde

Liefde, verliefheid en gelukkig zijn, daar is elk hart vol van. Zo verliefd dat je het van de daken wilt uitschreeuwen, 5 of 50 jaar samen of wil je in het algemeen uitdrukking geven aan je liefdevolle gevoelens voor iemand? Zeg het ze gewoon of stuur een kaartje vol hartjes, kussen en dito spreuken. I just called to say I love you …

Alle lieve kaartjes » Een lieve kaart voor je moeder, een I Love You voor je allerliefste of een heimelijke liefdeswens… Kies uit de grote collectie liefdeskaarten die kaart die helemaal bij de persoon past. Meer sturen dan alleen een kaartje? Stuur dan een mooie fles wijn, chocolade of een bos rozen mee. Tip: stuur jouw liefje een rode roos inclusief glazen vaasje.

Dankjewel!

Dankjewel, Thank you, Gracias of Merci. Wat iemand ook voor je gedaan heeft, een oprecht bedankje kan iedereen gebruiken. De liefste juf of meester, je beste collega, vriendin of een lieve buur; stuur ze een bedankkaartje recht uit je hart.

Een bedankkaartje sturen is een hele mooie manier om iemand te laten weten hoeveel je waardeert wat hij of zij voor je heeft gedaan. Kies een leuk bedankkaartje dat past bij de persoon en de gelegenheid. Er zijn veel verschillende soorten bedankkaarten beschikbaar, van minimalistische kaarten tot meer uitbundige kaarten met afbeeldingen en tekst. Met jouw persoonlijke boodschap bedank je iemand voor wat hij of zij voor je heeft gedaan en leg uit hoeveel dat voor je betekent. Wees specifiek, vertel wat hij of zij precies heeft gedaan dat zo waardevol voor je was!

Voeg eventueel nog een klein cadeautje toe aan de kaart, zoals een klein bosje (brievenbus)bloemen of iets lekkers. Niet nodig, maar wel extra speciaal ♥ Een bedankkaartje kan een geweldige manier zijn om iemand te laten weten hoeveel je waardeert wat hij of zij voor je heeft gedaan. Het is een kleine moeite die veel kan betekenen voor iemand …

Alle Bedankkaartjes »Voor iedereen die wel een bedankje verdient. Of je nu een gezellige dag hebt gehad, iemand voor je heeft gekookt of geholpen met een klusje of dat hij of zij er altijd is als je iemand nodig heeft; niets zo leuk als dit ook eens op te schrijven op een van deze originele bedankkaartjes. Dat wordt zeker op prijs gesteld.

Van Harte Beterschap

Griep, een flinke verkoudheid, gebroken been of andere ongemakken en ziektes? Kikker iemand op met een kaartje. Van welgemeend tot een beetje pesterig; er zijn meer dan genoeg beterschapskaartjes van Blond Amsterdam, Fiep Westendorp, Betje.com, Disney en vele andere te vinden waarmee je iemand beterschap kunt wensen. Word maar weer snel beter!

Alle Beterschapskaartjes »Dikke griep, niet lekker in je vel, een gebroken been of ziekenhuisopname? Het zijn nooit leuke redenen waarom je iemand een beterschapskaart stuurt, maar één ding is zeker; een zieke is altijd blij met een beetje ondersteuning, al is het maar een kaartje.

3D Kaarten

Alle 3D kaartjes »Vrolijke clowns, complete verjaardagstaarten, vogels, dieren en de mooiste vlinders; open een 3D kaart en een compleet tafereeltje wordt uitgevouwen. Stuur een autogek een driedimensionale kaart met zijn lievelingsauto of laat weten dat je zo trots als een pauw bent met een … 3D pauw!

Medeleven & Condoleance

Wanneer iemand in je nabije omgeving overlijdt, voel je je vaak zo machteloos. Hoe troost je de nabije familie en vrienden in zo'n moeilijke tijd? Niet iedereen is dan gesteld op bezoek, of misschien woon je zelf te ver weg om langs te gaan. Stuur een mooie kaart naar de achterblijvers of laat een boeket bloemen of enkele bloem bezorgen voor de begrafenis. Zo is er altijd een gepaste blijk van medeleven waarmee je een beetje troost biedt. Ook in de categorie Sterkte kun je mooie kaartjes vinden.

Alle Condoleancekaartjes »Na een overlijden ga je het liefst de nabestaanden persoonlijk condoleren, maar ben je hiertoe niet in staat dan wil je je medeleven wel kunnen tonen. Het schrijven van een condoleancekaart is dan ook een goede manier. Nabestaanden kunnen je kaart dan lezen wanneer het hen uitkomt. Ook in de categorie Sterkte vind je passende kaartjes.

Kaartje met Muziek

Alle Muziekkaartjes »Een feestje in een envelop! Met een muziekkaart laat je iedereen lachen, want naast een vrolijke boodschap klinkt er ook een vrolijk muziekje wanneer je de kaart openslaat. Stuur een muziekkaartje voor een aangekondigd huwelijk, als verjaardagscadeau of liefdesverklaring. Altijd succes!

Geboorte

Alle Geboortekaartjes »Mooie, lieve en leuke geboortekaartjes om het nieuwe leven te vieren! Of je nu een geboorte wilt aankondigen of de nieuwe ouder of ouders wilt feliciteren met de nieuwe spruit; genoeg geboorte felicitatiekaartjes en geboortekaartjes om uit te kiezen. Snel gemaakt, ook veel keuze in kaartjes met een mooie foto van de nieuwe baby en altijd snel geleverd.

Kaart met Eigen Foto

Alle Fotokaartjes »De Mont Blanc beklommen, een vet feest of een gezellige dag uit vragen om een selfie én een fotokaart waar je in een minuutje jouw mooiste foto op plaatst. Ook perfect voor speciale gelegenheden, feestdagen of als uitnodiging.

Kaartjes met Quotes

Alle Kaartjes met Quotes »Van ultramelig en hartverwarmend tot nadenkertjes of gewoon superlief; met een mooie, leuke of hartelijk gemeende quote van HotchPotch, het pittige RUMAG en natuurlijk onze eigen Loesje op een wenskaartje maak je iemand heel erg blij.

Kinderfeestje

Ik geef een feestje, kom jij ook? Niks zo spannend voor een kleine wereldburger als het vieren van zijn of haar verjaardag met een heleboel vriendjes en vriendinnetjes. Zo'n kinderfeestje kondig je natuurlijk wel aan met een echte uitnodiging. Van een cupcake middag met een cookiemonster tot dansende olifanten en cowboyfeestjes; jouw kinderuitnodiging zit hier zeker bij.

Alle Kinderfeest kaartjes »Kom je op mijn feestje? Het blijft spannend wie je uitnodigt voor je eigen kinderfeestje en daar hoort natuurlijk wel een echt mooie uitnodiging bij. Hier vind je een ruime keuze in uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes van 1 tot 12 jaar met allerlei thema’s.

Verhuizen

Alle Verhuiskaarten »Klaar met klussen en inpakken? Dan wordt het tijd iedereen op de hoogte te stellen van je verhuizing en je nieuwe adres. Dat doe je natuurlijk ouderwets gezellig op papier met een van de vele leuke verhuiskaarten op Leuke Kaartjes. Zo ben je er helemaal klaar voor!

Huwelijk & Jubileum

Alle Trouwkaartjes »Aankondiging van een net voltrokken huwelijk, een felicitatie voor een papieren (1 jaar getrouwd), zilveren of gouden bruiloft? Kies uit een groot assortiment trouwkaartjes waarmee je natuurlijk ook een pasgetrouwd stel kunt feliciteren.

Vriendschap

Al vrienden sinds de zandbak of nét een nieuwe vriend of vriendin heb leren kennen? Hoe lang je vriendschap ook al duurt, met een vriendschapskaartje bevestig je jullie vriendschap pas echt. Vind hier een lieve, leuke en o zo gemeende vriendschapkaart voor je liefste schoolvriendin, je allerbeste buur of je verre vriend: Beste vrienden voor altijd!

Alle Vriendschapskaartjes »Je beste vriend of vriendin, je favoriete familielid of collega; ze weten dat je om ze geeft, maar om dat zo nu en dan eens te bevestigen met een leuk vriendschapskaartje is natuurlijk helemaal top.