Chocolade

Zoet, zoeter, zoetst of juist een pure 90% cacaoreep? Voor elke gelegenheid kun je hier chocolade vinden; van Merci giftboxen als bedankje, Tony’s Chocolonely en Verkade repen in diverse smaken tot grote en kleine dozen met een uitgebreid ambachtelijk assortiment van heerlijke Leonidas en Lindt bonbons en pralinés.

Belgische Bonbons

Alle Chocolade »Een feestelijke rode doos inclusief strik met de lekkerste Belgische bonbons en op ambachtelijke wijze gemaakt. Kies zelf de grootte: 250, 500 of 750 gram voor de echte zoetekauwen. Daar doe je iemand een plezier mee!

Chocotelegram

Alle Chocotelegrammen »Kun je het niet zelf zeggen, zeg het dan van A tot Z met chocola. De meest gebruikte zinnen voor een verjaardag, succes, beterschap, het halen van een diploma tot vader- en moederdag en natuurlijk houden van vind je kant en klaar als chocoladetelegram.

Merci Reepjes

Alle Merci Chocolade »Voor een lieve en zoete verrassing stuur je Merci. De verschillende reepjes chocolade worden geleverd in een mooie (thematische) box, die je indien gewenst eenvoudig kunt voorzien van een persoonlijke tekst én foto.

Leonidas Bonbons

Alle Leonidas bonbons » Leonidas maakt al ruim honderd jaar handgemaakte bonbons van de beste Belgische chocolade in combinatie met de fijnste noten en caramel. Een combinatie van heerlijke smaken ambachtelijk gemaakte pralinés in melk- en pure chocolade én een mooi doosje met een eigen foto of tekst op het deksel maken van jouw cadeautje een echt feestje.

Australian Homemade Chocolate

Alle Australian Chocolate »Chocoladeharten van Australian Homemade, bestrooid met met vers gebrande amandelen, hazelnoten en pecannoten gemaakt van de beste chocolade, chocolade met een hoog cacaopercentage. Of kies voor de assorti Australian bonbons, verpakt in een strakke stylish steel- of silverbox. Zoek je een klein cadeautje? Je kunt ook een doosje met 4 bonbons versturen!

Lindt Pralinés

Alle Lindt Pralinés »Lindt is wereldwijd bekend vanwege de topkwaliteit van zijn chocolade. Als sinds 1845 worden in Zwitserland pralinés geproduceerd door echte chocolatiers van Lindt met veel aandacht voor zowel kwaliteit als detail. Verras vandaag nog iemand met deze overheerlijke, luxe chocolade.

Tony Chocolonely

Alle Tony Chocolonely »De naam Tony’s Chocolonely staat in chocoladeland synoniem voor slaafvrije chocolade. Deze Fairtrade chocoladerepen zijn niet alleen goed voor de lokale cacaoboeren, ze zijn ook nog eens heel erg lekker en verkrijgbaar in diverse verrassende smaken (onze favoriet: zeezout & caramel!).

Milka

Alle Milka Chocolade »De beroemde chocolade anno 1901 met als bekendste beeld die van de paarse koe, die al klaver grazend over de Zwitserse Alpen uitkijkt. Zo kennen we Milka – een samensmelting van de Duitse woorden Milch en Kakao. Heerlijke chocolade van alpenmelk en verkrijgbaar in mooie geschenkverpakkingen.

Liefde Is

Er zijn geen artikelen gevonden.

Alle ‘Liefde is’ Chocolade »Iedereen kent wel de afbeeldingen van Liefde is. De zwart-witte tekeningen van het verliefde stelletje met daaronder de Liefde is… spreuk zijn nu ook verkrijgbaar als Chocobox gevuld met heerlijke hartvormige chocolaatjes, uiteraard een passende liefdestekst én je eigen, persoonlijke boodschap.

Verkade Giftbox en Chocoladerepen

Alle Verkade Chocolade »De meisjes van Verkade, wie kent ze niet? Al decennia lang is Verkade bekend om zijn heerlijke koekjes en chocoladerepen! Nu kun je de Verkade repen ook direct versturen in een mooie geschenkverpakking, of kies voor een goed gevulde giftbox met echte Verkade chocolade.