Chocolade

Zoet, zoeter, zoetst of juist een pure 90% cacaoreep? Voor elke gelegenheid kun je hier chocolade vinden; van Merci giftboxen als bedankje, Tony’s Chocolonely en Verkade repen in diverse smaken tot grote en kleine dozen met een uitgebreid ambachtelijk assortiment van heerlijke Leonidas en Pralibel bonbons en pralinés.

Belgische Bonbons

Alle Chocolade »Een feestelijke rode doos inclusief strik met de lekkerste Belgische bonbons en op ambachtelijke wijze gemaakt. Kies zelf de grootte: 250, 500 of 750 gram voor de echte zoetekauwen. Daar doe je iemand een plezier mee!

Tony’s Chocolonely

Alle Tony Chocolonely »De naam Tony’s Chocolonely staat in chocoladeland synoniem voor slaafvrije chocolade. Deze Fairtrade chocoladerepen zijn niet alleen goed voor de lokale cacaoboeren, ze zijn ook nog eens heel erg lekker en verkrijgbaar in diverse verrassende smaken (onze favoriet: zeezout & caramel!).

Chocotelegram

Alle Chocotelegrammen »Kun je het niet zelf zeggen, zeg het dan van A tot Z met chocola. De meest gebruikte zinnen voor een verjaardag, succes, beterschap, het halen van een diploma tot vader- en moederdag en natuurlijk houden van vind je kant en klaar als chocoladetelegram.

Leonidas Bonbons

Alle Leonidas bonbons » Leonidas maakt al ruim honderd jaar handgemaakte bonbons van de beste Belgische chocolade in combinatie met de fijnste noten en caramel. Een combinatie van heerlijke smaken ambachtelijk gemaakte pralinés in melk- en pure chocolade én een mooi doosje met een eigen foto of tekst op het deksel maken van jouw cadeautje een echt feestje.

Toblerone

Alle Toblerone Chocolade »Een onweerstaanbare combinatie van melkchocolade, amandelen, honing en noga in de bekende driehoekige verpakking én hier verkrijgbaar van kleine uitdeel tobeleroontjes tot een supergroot Tobleroneblok van maar liefst 4.5 kilo (!) Zo maak je van jouw Toblerone een echt feestje inclusief eigen naamlogo!

Merci Chocoladebox

Alle Merci Chocolade »Voor een lieve en zoete verrassing stuur je Merci. De verschillende reepjes chocolade worden geleverd in een mooie (thematische) box, die je indien gewenst eenvoudig kunt voorzien van een persoonlijke tekst én foto.

Australian Homemade Chocolate

Alle Australian Chocolate »Chocoladeharten van Australian Homemade, bestrooid met met vers gebrande amandelen, hazelnoten en pecannoten gemaakt van de beste chocolade, chocolade met een hoog cacaopercentage. Of kies voor de assorti Australian bonbons, verpakt in een strakke stylish steel- of silverbox. Zoek je een klein cadeautje? Je kunt ook een doosje met 4 bonbons versturen!

Pralibel Pralinés

Er zijn geen artikelen gevonden.

Alle Pralibel Pralinés »Pralibel is wereldwijd bekend vanwege de topkwaliteit van zijn Belgische chocolade. Als jaren worden in België pralinés geproduceerd door de chocolatiers van Pralibel met veel aandacht voor zowel kwaliteit als detail. Verras vandaag nog iemand met deze overheerlijke, luxe chocolade smaakbommetjes.

Milka

Alle Milka Chocolade »De beroemde chocolade anno 1901 met als bekendste beeld die van de paarse koe, die al klaver grazend over de Zwitserse Alpen uitkijkt. Zo kennen we Milka – een samensmelting van de Duitse woorden Milch en Kakao. Heerlijke chocolade van alpenmelk en verkrijgbaar in mooie geschenkverpakkingen.

Happy Truffel

Alle ‘Happy Truffel’ Chocolade »Chocolaatjes van witte, melk en donkere chocolade met een goddelijke ganachevulling waar je blij van wordt en die je samen kunt delen van Happy Truffel. De heerlijke en kleurrijke bolletjes verstuur je uiteraard inclusief een passende tekst én je eigen, persoonlijke boodschap.

Verkade Giftbox en Chocoladerepen

Er zijn geen artikelen gevonden.

Alle Verkade Chocolade »De meisjes van Verkade, wie kent ze niet? Al decennia lang is Verkade bekend om zijn heerlijke koekjes en chocoladerepen! Nu kun je de Verkade repen ook direct versturen in een mooie geschenkverpakking, of kies voor een goed gevulde giftbox met echte Verkade chocolade.