Bloemen

Van een bloemetje wordt iedereen blij. Als felicitatie voor een verjaardag, om te laten weten dat je aan iemand denkt, als troost of als ultieme blijk van liefde. De bloemen en planten van Greetz zijn veilingvers en worden direct vanuit Aalsmeer verstuurd. Zo blijkt de verwerkingstijd tot een minimum beperkt en is je verstuurde bos bloemen of kamerplant zo fris als maar kan als deze aankomt bij de ontvanger. Alle boeketten, bloemstukken, bloementaarten en planten hebben dan ook een versgarantie van 8 dagen en voor 22.00 uur besteld, de volgende (werk)dag bezorgd.

Bloemen & Planten

Alle Bloemen »Rozen, tulpen, een mooie gemengde boeket, arrangement of bloeiende plant. Een vers gemaakt boeket bloemen kun je sturen voor elke gelegenheid, ongeacht de leeftijd van de ontvanger, wordt snel verstuurd en zal altijd met enthousiasme worden onthaald.

BrievenbusBloemen

Alle Brievenbusbloemen »Een bos bloemen versturen is snel geregeld, maar een bos bloemen in ontvangst nemen is voor mensen met een druk bestaan soms lastig. Heeft de ontvanger een vijf-daagse werkweek en is hij of zij altijd pas laat thuis dan staat de bloemist misschien voor een dichte deur. Dan zijn brievenbusbloemen de oplossing: de bloemen worden verpakt in een speciaal plat doosje dat door de brievenbusopening kan.

Zadenpakketjes in de Brievenbus

Alle Zadenpakketjes »Niks zo gezellig als zelf je eigen plantjes kweken, in een potje op de vensterbank. Met deze vrolijke kant en klare zadenpakketjes groei je zelf een heerlijk kruidentuintje om je smoothie mee te verrijken en de mooiste bloemen mee te kweken. Uiteraard compleet en heel mooi verpakt met handleiding, aarde en zaaikalender. Alle zaaipakketjes passen door de brievenbus!

Plukboeket

Alle Plukboeketten »Alsof je ze zelf zó in de natuur geplukt hebt; een prachtig en losjes geschikt veldboeket waarmee je de zomerzon direct binnen haalt. Je hoort de bijen zoemen! Met een van de deze veldboeketten doe je elke natuurliefhebber een groot plezier.

Rouwwerk & Boeketten

Alle Rouwwerk »Een extra blijk van medeleven bij een overlijden kun je ook tonen met bloemen. Wil je een bloemstuk of rouwkrans laten bezorgen die getoond kan worden naast de kist tijdens een begrafenis of crematie, of een boeket bloemen laten bezorgen aan de nabestaanden; een liefdevolle en persoonlijke manier van vaarwel zeggen is altijd te vinden. Snel en correct vervaardigd en bezorgd, in samenspraak met de uitvaartverzorger.