Cadeaus

Wil je meer dan een kaartje versturen? Er zijn diverse cadeaus die je gelijktijdig met je kaartje kunt laten bezorgen. Van een uitbundige bos bloemen en mooi verpakte kamerplanten tot een feestelijke ballon of lekker en gezonde fruitmand voor een zieke. Heb je iets heel speciaals te melden? Vertel het met een chocolade telegram.

Bloemen en Planten

Alle Bloemen & Planten »Stuur een bloemetje, dan doe je het altijd goed. Van uitbundige seizoensboeketten tot rozen, grappige bloementaarten of een klassiek Biedermeier bloemstuk. Altijd vers van de veiling en snel bezorgd, inclusief versgarantie.

Rituals Geschenkdozen

Alle Rituals »Rituals is een van de meest bekende merken met een grote lijn aan wellness producten voor hem en haar. Verstuur een luxe Rituals Collection giftbox of kies uit een van de vele los verkrijgbare Rituals cadeautjes; van Ayurveda geurstokjes, geurkaarsen tot Sakura bodyscrub en doucheschuim.

Ballonnen

Alle Ballonnen »Liefde, verjaardag, geboorte of jubileum: er zijn ballonnen in alle soorten en maten. Deze lichter dan lucht helium ballonnen worden in een feestelijke doos afgeleverd bij de ontvanger. Kies uit diverse thema’s, stuur een leeftijdsballon met de leeftijd van de jarige of maak een ballon met eigen foto en tekst. Een leuk cadeau voor 8 tot 80!

Chocolade en Chocotelegram

Alle Chocolade & Chocotelegrammen »Wie zoet is krijgt lekkers… Voor welke gelegenheid dan ook; met een telegram met jouw boodschap in chocoladeletters, een doos bonbons & pralinés, Milka chocoladehart of Merci reepjes stuur je een heerlijke verrassing van Belgische Zwitsere of Deense chocolade binnen een werkdag naar een jarige, je eigen hartendief, moeder of opa – want chocolade is Nederlands’ lekkernij nr. 1!

Houten Hartenwens

Alle Houten Kaarten »Een winnende bokaal voor de trainer, uitgezaagde bierfles met jouw gegraveerde tekst, een mooie spreuk op een lieve houten kaartje inclusief standaard of je liefste hartenwens op een whitewashed of rood houten hart, er zijn duurzame houten kaarten voor elke gelegenheid.

Kraamcadeautjes

Alle Kraamcadeautjes »Hiep Hiep Hoera, Het is een meisje… jongetje… tweeling… Of het nu een jongetje of een meisje, een succesvolle adoptie of een meerling is; is er gezinsuitbreiding geweest, dan vier je dat met een leuk kraamcadeautje. Ben je niet in staat direct zelf langs te gaan of heeft de familie nog even tijd nodig om op adem te komen, dan stuur je een van deze leuke kraamcadeautjes heel makkelijk op.

Mokken & Bierpullen

Alle Mokken & Bierpullen »Van de vrolijke bekers van Blond & Blond, Fiep Westendorp en Liefde is.. tot een mok met jouw favoriete foto of zelfgemaakte tekening: verpakt in een luxe verzend- en cadeauverpakking is een mok een leuk persoonlijk cadeautje voor dichtbij of ver weg.