Zoek op Verkoper, Categorie or Merk
1 tot 36 van 429 artikelen | Sorteer op Relevantie | Prijs  Laag naar Hoog   Hoog naar Laag
Vorige |  1  2  3  4  5  6  7  8  9  | Volgende

Dankjewel, Thank you, Gracias of Merci. Wat iemand ook voor je gedaan heeft, een oprecht bedankje kan iedereen gebruiken. De liefste juf of meester, je beste collega, vriendin of een lieve buur; stuur ze een bedankkaartje recht uit je hart.

Een bedankkaartje sturen is een hele mooie manier om iemand te laten weten hoeveel je waardeert wat hij of zij voor je heeft gedaan. Kies een leuk bedankkaartje dat past bij de persoon en de gelegenheid. Er zijn veel verschillende soorten bedankkaarten beschikbaar, van minimalistische kaarten tot meer uitbundige kaarten met afbeeldingen en tekst. Met jouw persoonlijke boodschap bedank je iemand voor wat hij of zij voor je heeft gedaan en leg uit hoeveel dat voor je betekent. Wees specifiek, vertel wat hij of zij precies heeft gedaan dat zo waardevol voor je was!

Voeg eventueel nog een klein cadeautje toe aan de kaart, zoals een klein bosje (brievenbus)bloemen of iets lekkers. Niet nodig, maar wel extra speciaal ♥ Een bedankkaartje kan een geweldige manier zijn om iemand te laten weten hoeveel je waardeert wat hij of zij voor je heeft gedaan. Het is een kleine moeite die veel kan betekenen voor iemand …