Groepswenskaarten bij Greetz

Groepswenskaarten - Stuur met z'n allen een kaartje!

Met z’n allen je collega, vriend(in) of familielid een kaartje sturen? Met de Groepswenskaarten van Greetz geen last meer van ellenlange Whatsapp overleggen, niks samen aan de keukentafel, gewoon huphup samen met iedereen een kaartje sturen, want met zo’n groepskaartje werk je met z’n allen tegelijk aan dezelfde kaart. Je hoeft helemaal niks te bespreken want elke deelnemer schrijft zijn of haar eigen dingetje of wens voor jullie gezamenlijke kaart.

Je start de groepskaart en stuurt wie jij wilt een uitnodiging met een linkje (tot wel 50 mensen) om een korte wens of tekst te schrijven. ‘Hoi, schrijf jij ook even wat aan Daan? Dankjewel!’ De berichtjes worden verzameld en op de groepskaart geplaatst, even checken en hij is klaar om te versturen. Supersnel en super handig 🙂 Hier kun je jouw groepswenskaart starten »

Prettig geprijsde kaartenpakketten

Een leuk kaartje verstuur je supersnel via Greetz – nu ook mogelijk met een persoonlijke videoboodschap –  maar wil je er zelf eentje hoogst persoonlijk in een brievenbus stoppen, of meenemen naar een verjaardag of feestje dan is het fijn een stapeltje prettig geprijsde wenskaarten in een la te hebben liggen.

Altijd een Kaartje in huis

Een pakje wenskaarten in huis is superhandig omdat het je in staat stelt om op elk moment een persoonlijk gebaar te maken naar je vrienden, familie of collega’s. Zo kun je spontaan je gelukwensen, bedankjes of oprechte condoleances over te brengen zonder dat je naar de winkel hoeft te rennen.

Dit maakt het gemakkelijk om een lief gebaar te tonen, de belangrijke momenten in het leven te vieren en bron van steun en troost te zijn voor mensen in tijden van verdriet. En niet te vergeten: zo’n hip, strak, stemmig, vrolijk of thematisch kaartenpakket is per stuk aanmerkelijk goedkoper dan een los kaartje, ook fijn in dure tijden.

RUMAG Kaarten – Briljante quotes om te versturen

Provocerend, kriebelend en veel, heel veel zwarte humor: de quotes van het Amsterdamse lifestyle merk RUMAG laten je denken, voelen én vooral lachen. Daarvoor hebben sommige mensen wel een druppie en af en toe een hele sloot relativeringsvermogen nodig. Of juist niet 😉 Weet dus aan wie je een RUMAG wenskaart, boek of mok stuurt! Aan die flirterige collega, wannabe lover, de nog altijd een beetje verdrietige ex of een jarige vriend of vriendin die wel een kleine vermaning of oppepper kan gebruiken? Beschikken ze over wat incasseringsvermogen dan kun je niet stuk met jouw RUMAG wens op de bekende zwarte achtergrond.

Greetz Boeket van de Maand

Greetz Boeket van de Maand: Boeket 'Frivool' voor € 17,99

Elke maand vind je bij Greetz een hartverwarmend boeket bloemen voor een extra voordelige prijs. Een maandboeket voor elk seizoen: een stralend zonnebloemenboeket of veldbloemen in de zomer, een bos bloemen in de mooiste herfstkleuren wanneer de dagen korter worden en de blaadjes vallen.

Verras iemand met een vaas vol bloemenvreugde tijdens de koude wintermaanden en laat ze alvast genieten van de ontluikende natuur in het voorjaar met een prachtige boeket met de mooiste bloemen. Bij diverse boeketten kun je kiezen voor een standaard, medium of extra grote bos met korting.

Leuke Kikker Kaartjes

Kikkerkaartjes vol leuke kikkers

KikkerKikker Kaartjes voor koele kikkers; wie is er nou niet verkikkerd op leuke kaartjes vol met groene kikkers?  Zoek jij die betoverde kikker die je met een flinke klapzoen verandert in een coole prins, ben je dol op de verhalen van Kikker en zijn vriendjes of mag je gewoon graag kijken naar zo’n vrolijk kwakend groen gekleurd amfibie. Kikkers vind je in alle maten en soorten. Op verjaardagskaartjes, als kwakend hart onder de riem of gewoon een kikkerkaartje omdat het kan. Kwaaak!

Al in de eerste sprookjes en fabels komen kikkers voor. Het meest beroemde sprookje is natuurlijk die van de Prinses en de Kikker. Een prinses laat haar gouden bal in een vijver vallen en een dikke, natte en luid 🐸 kwakende kikker duikt hem voor haar op in ruil voor haar vriendschap. Wanneer de prinses zich niet houdt aan haar belofte en haar groene hulpje zomaar buiten laat staan, steekt de koning daar een stokje voor. Na een boel gemopper van haar kant deelt ze het eten op haar gouden bordje met de kikker. Ze neemt hem onder protest mee naar haar slaapkamer waar ze hem uiteindelijk toch maar een ietsepietserig klein opgeëist kusje geeft. Voilà, de betovering is direct verbroken en de bijzonder fraaie prins is bevrijd! Ze leefden uiteraard nog lang en gelukkig, vind je het gek 😉

Fijn Weekend!

Fijn weekend allemaal!