Greetz Boeket van de Maand Juli

Boeket van de Maand - Riviera met € 2 korting

Elke maand vind je bij Greetz een hartverwarmend boeket bloemen voor een extra voordelige prijs. Een maandboeket voor elk seizoen: een stralend zonnebloemenboeket of veldbloemen in de zomer, een bos bloemen in de mooiste herfstkleuren wanneer de dagen korter worden en de blaadjes vallen.

Verras iemand met een vaas vol bloemenvreugde tijdens de koude wintermaanden en laat ze alvast genieten van de ontluikende natuur in het voorjaar met een prachtige boeket met de mooiste bloemen. Bij diverse boeketten kun je kiezen voor een standaard, medium of extra grote bos met korting. Deze maand stuur je een feestelijke groet met het prachtig gekleurde en handgebonden Boeket Rivièra met anjers, lelie, rozen, germini en delfhinium. De hele maand juli verstuur je dit fraaie boeket met € 2 korting: van € 22,99 voor € 20,99.

Sterrenbeeld Kaartjes

Sterrenbeeld Kaartjes - Horoscoop

Gezellig, sterrenbeeldkaartjes! Hoe belangrijk is een astrologisch sterrenbeeld voor jouw persoonlijkheid? De zonnestand bepaalt in welk teken van de dierenriem je wordt geboren. Zo’n sterrenbeeld heeft invloed op je karakter, zowel op de plus- als op de minpunten. Boogschutters zijn lief & loyaal, Vissen zijn creatief en dromerig, Tweelingen zijn prettig dubbelzinnig, Maagden zijn verantwoordelijk & bescheiden, Kreeften zijn teder & liefdevol en Leeuwen charismatisch en dapper. Een leuk uitgangspunt om je eigen persoontje of die van iemand anders eens onder de loupe te nemen 🙂 Met zo’n leuk Sterrenbeeldkaartje verras je iemand met een tikkie astrologisch inzicht in zijn of haar persoonlijkheid ✮

RUMAG? Liever LUBAG

Lubag t-shirtLeuke Kaartjes vindt RUMAG niet leuk meer.

Wil je iets kopen wat wel leuk is én daarmee 100% belangeloos het Rode Kruis steunen? Koop dan een Zondag met Lubach IK,GELOOF,IN,JOU,EN,MIJ t-shirt bij LUBAG of doneer direct aan het Rode Kruis.

DANKJEWEL.

Leuke Flamingo Kaartjes

Leuke FlamingoKaartjes

Flapperdeflap, sta jij ook het liefst op één been in het water? Dan ben je vast gek op flamingo’s. Deze vrolijke roze vogels doen de hele dag niet anders!? Nadat een paar zomers geleden iedereen op zijn of haar roze opblaasflamingo in het zwembad speelde, zijn deze leuke flamingo kaartjes nog populairder als ze daarvoor al waren, net als flamingo ballonnen, mokken en kekke tassen met flamingo’s erop. Hun roze kleur krijgen deze vogels door een dieet van kreeftjes en garnalen die ze met hun omgekeerde grote snavel opzeveren van de bodem. Roze kreeftensoep dus, echt flamingovoer! Wil je een keer een echte flamingo in het wild zien? De laatste jaren overwinteren ze ook in ons land. Tientallen flamingo’s foerageren die periode langs de oevers van het Grevelingenmeer, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Woezel en Pip Kaartjes

Woezel en Pip Kaartjes

Zeg je Woezel, dan zeg je Pip en zeg je Pip, dan… juist. Dit vrolijke tweetal vermaakt al sinds hun geboorte jong en oud met spannende avonturen voor kindjes van 0 tot 6 jaar. De cartoonfiguurtjes die ooit zo vol liefde bedacht zijn door Guusje Nederhorst – bij ouders nog bekend door haar acteer- en zangtalent – figureren samen met vriendjes Buurpoes en Charlie in de leukste Woezel en Pip kaartjes, op ballonnen en niet te vergeten de Woezel en Pip boekjes. Teveel om op te noemen dus!

Aangezien we op Leuke Kaartjes het vooral over leuke kaartjes hebben 🙂 vind je op deze pagina heel veel leuke wenskaartjes van Woezel en Pip. Voor een jarige job van 1, 2 3 of 4 zijn er mooie verjaardagskaartjes waarmee je zo’n fijne dag heel speciaal maakt, uitnodigingen voor een kinderfeestje, beterschapskaartjes voor een ukkie met een kleine kinderziekte of een van de andere zomaar-omdat-het-kan Woezel en Pip kaartjes voor de overige gelegenheden. Woef!

Greetz Zakelijk

Korting voor Zakelijke Klanten bij Greetz

Korting voor zakelijke klanten bij GreetzEen uitnodiging met eigen logo of foto voor een personeelsfeest, verjaardagskaarten in alle soorten en smaken voor werknemers, in december kerstkaarten versturen, een receptie ter gelegenheid van de opening van een nieuw kantoor of een relatiegeschenk opfleuren met een zelf ontworpen wenskaart; met Greetz kun je ook zakelijk alle kanten uit.

Met een zakelijk account kun je een eigen ontwerp kaart maken én bewaren, zodat deze vaker te versturen is. Verzend de kaarten via Greetz of laat het pakketje op kantoor bezorgen, net wat beter uitkomt. Met een scala aan relatiegeschenken variërend van bloemen, wijn tot luxe verzorgingsproducten kun je de presentatie van een attentie uitstekend aan Greetz overlaten. Betalen kan achteraf met een maandelijkse factuur en ook zakelijk spaar je Stamps kortingspunten bij Greetz, die inwisselbaar zijn voor korting en cadeaus. Klik hier voor meer informatie.