Succes met je Examen!

Succes met je eindexamen!

Van 12 tot en met 30 mei is het weer zover: examentijd! Biologie en wiskunde, talen van Japans tot Nederlands; welk vakkenpakket je ook hebt het blijft een superspannende tijd vol gepieker, stress, nagelbijten (!) en een heel vol hoofd. Wordt een examenkandidaat in jouw omgeving langzaam gillend gek, probeer ze dan wat te laten relaxen met deze Mindfullness video om hem of haar te helpen de examenzenuwen te bedwingen. Of je nu al weken aan het leren bent of fluitend op je diploma afgaat, Leuke Kaartjes wenst alle eindexamenkandidaten Heel veel succes, je kan het! ?

Moederdag

Fijne Moederdag

Met Moederdag zet je jouw liefste moeder of schoonmoeder in het zonnetje met een mooie Moederdagkaart, een van de prachtige Moederdagboeketten, een mooie fles wijn met exclusief etiket, een demi champagne of een van de speciaal voor deze dag gemaakte doos bonbons van Leonidas, Australian of Lindt. Topper dit jaar zijn de modern uitgevoerde Bloomini’s en Bloomparty; een vrolijke collectie van bloemen en plantjes in trendy, handgeblazen glazen flesjes waarvoor altijd wel een plekje te vinden is. Ook Greetz pakt uit, want met de actiecode MOEDERDAG verstuur je een gratis kaart bij je Moederdagcadeau. Deze actie geldt t/m 11 mei 2019!

Is mama onverhoopt niet thuis op Moederdag, stuur dan een pakketje Brievenbusbloemen; 12 rode, witte rode of assorti rozen verpakt in een speciale brievenbusverpakking die de rozen 5 dagen vers laat blijven, zonder voeding of water. Dat is leuk thuiskomen voor je moeder. Fijne Moederdag!

Fijne Koningsdag!

Fijne Koningsdag!

Alle feestvierders, nachtbrakers en lorresnorrers hebben er al twee jaar naar uitgekeken, het is weer Koningsdag 🦁 Lekker leuren langs de vrijmarkt, borreltje drinken bij een big band, swingen op een vette beat of gezellig je vorkje prikken in een oranjegebakje. Maak er een mooie Koningsavond en Koningsdag van. Oranje boven & proost Willem & Max!

Woezel en Pip Kaartjes

Woezel en Pip Kaartjes

Zeg je Woezel, dan zeg je Pip en zeg je Pip, dan… juist. Dit vrolijke tweetal vermaakt al sinds hun geboorte jong en oud met spannende avonturen voor kindjes van 0 tot 6 jaar. De cartoonfiguurtjes die ooit zo vol liefde bedacht zijn door Guusje Nederhorst – bij ouders nog bekend door haar acteer- en zangtalent – figureren samen met vriendjes Buurpoes en Charlie in de leukste Woezel en Pip kaartjes, knuffels en niet te vergeten de Woezel en Pip boekjes. Teveel om op te noemen dus!

Alle Woezel en Pip Kaartjes »Aangezien we op Leuke Kaartjes het vooral over leuke kaartjes hebben 🙂 vind je op deze pagina heel veel leuke wenskaartjes van Woezel en Pip. Voor een jarige job van 1, 2 3 of 4 zijn er mooie verjaardagskaartjes waarmee je zo’n fijne dag heel speciaal maakt, uitnodigingen voor een kinderfeestje, beterschapskaartjes voor een ukkie met een kleine kinderziekte of een van de andere zomaar-omdat-het-kan Woezel en Pip kaartjes voor de overige gelegenheden. Woef!

Fijn Weekend!

Fijn weekend allemaal!

Leuke Flamingo Kaartjes

Leuke FlamingoKaartjes

Flapperdeflap, sta jij ook het liefst op één been in het water? Dan ben je vast gek op flamingo’s. Deze vrolijke roze vogels doen de hele dag niet anders!? Nadat een paar zomers geleden iedereen op zijn of haar roze opblaasflamingo in het zwembad speelde, zijn deze leuke flamingo kaartjes nog populairder als ze daarvoor al waren, net als flamingo ballonnen, mokken en kekke tassen met flamingo’s erop. Hun roze kleur krijgen deze vogels door een dieet van kreeftjes en garnalen die ze met hun omgekeerde grote snavel opzeveren van de bodem. Roze kreeftensoep dus, echt flamingovoer! Wil je een keer een echte flamingo in het wild zien? De laatste jaren overwinteren ze ook in ons land. Tientallen flamingo’s foerageren die periode langs de oevers van het Grevelingenmeer, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.