Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig Nieuwjaar

Alle bezoekers van Leuke Kaartjes een heel gelukkig & vooral gezond 2021 toegewenst 🎉 Maak er een klein maar fijn Oudjaarsavondje van. Ook in in het nieuwe jaar hopen we dat je weer wat van je laat horen, want zeker nu kan een klein kaartje een groot plezier zijn!

Greetz Zakelijk

Korting voor Zakelijke Klanten bij Greetz

Korting voor zakelijke klanten bij GreetzEen uitnodiging met eigen logo of foto voor een personeelsfeest, verjaardagskaarten in alle soorten en smaken voor werknemers, in december kerstkaarten versturen, een receptie ter gelegenheid van de opening van een nieuw kantoor of een relatiegeschenk opfleuren met een zelf ontworpen wenskaart; met Greetz kun je ook zakelijk alle kanten uit.

Met een zakelijk account kun je een eigen ontwerp kaart maken én bewaren, zodat deze vaker te versturen is. Verzend de kaarten via Greetz of laat het pakketje op kantoor bezorgen, net wat beter uitkomt. Met een scala aan relatiegeschenken variërend van bloemen, wijn tot luxe verzorgingsproducten kun je de presentatie van een attentie uitstekend aan Greetz overlaten. Betalen kan achteraf met een maandelijkse factuur en ook zakelijk spaar je Stamps kortingspunten bij Greetz, die inwisselbaar zijn voor korting en cadeaus. Klik hier voor meer informatie.

Leonidas Bonbons met Eigen foto & tekst

Leonidas Bonbons met eigen opdrukTurkse hazelnoten, Morello kersen uit de Perigord, amandelen uit Italië en walnoten uit Grenoble gevat in de heerlijkste Belgische chocolade; Leonidas is al sinds 1913 wereldberoemd om zijn overheerlijke handgemaakte bonbons. Nu kun je ook iemand thuis verrassen met zijn eigen Leonidas bonbondoosje met opdruk! Creëer een mooie tekstopdracht uit een van de vele lettertypes die tot je beschikking staan of upload je favoriete foto of foto’s en zet ze op de deksel van de bonbondoos. Je kunt kiezen uit meerdere hoeveelheden bonbons en giftboxen in een mix van melk en pure chocolade.

 

Sterrenbeeld Kaartjes

Sterrenbeeld Kaartjes - Horoscoop

Gezellig, sterrenbeeldkaartjes! Hoe belangrijk is een astrologisch sterrenbeeld voor jouw persoonlijkheid? De zonnestand bepaalt in welk teken van de dierenriem je wordt geboren. Zo’n sterrenbeeld heeft invloed op je karakter, zowel op de plus- als op de minpunten. Boogschutters zijn lief & loyaal, Vissen zijn creatief en dromerig, Tweelingen zijn prettig dubbelzinnig, Maagden zijn verantwoordelijk & bescheiden, Kreeften zijn teder & liefdevol en Leeuwen charismatisch en dapper. Een leuk uitgangspunt om je eigen persoontje of die van iemand anders eens onder de loupe te nemen 🙂 Met zo’n leuk Sterrenbeeldkaartje verras je iemand met een tikkie astrologisch inzicht in zijn of haar persoonlijkheid ✮

Leuke Kikker Kaartjes

Kikkerkaartjes vol leuke kikkers

KikkerKikker Kaartjes voor koele kikkers; wie is er nou niet verkikkerd op leuke kaartjes vol met groene kikkers?  Zoek jij die betoverde kikker die je met een flinke klapzoen verandert in een coole prins, ben je dol op de verhalen van Kikker en zijn vriendjes of mag je gewoon graag kijken naar zo’n vrolijk kwakend groen gekleurd amfibie. Kikkers vind je in alle maten en soorten. Op verjaardagskaartjes, als kwakend hart onder de riem of gewoon een kikkerkaartje omdat het kan. Kwaaak!

Al in de eerste sprookjes en fabels komen kikkers voor. Het meest beroemde sprookje is natuurlijk die van de Prinses en de Kikker. Een prinses laat haar gouden bal in een vijver vallen en een dikke, natte en luid 🐸 kwakende kikker duikt hem voor haar op in ruil voor haar vriendschap. Wanneer de prinses zich niet houdt aan haar belofte en haar groene hulpje zomaar buiten laat staan, steekt de koning daar een stokje voor. Na een boel gemopper van haar kant deelt ze het eten op haar gouden bordje met de kikker. Ze neemt hem onder protest mee naar haar slaapkamer waar ze hem uiteindelijk toch maar een ietsepietserig klein opgeëist kusje geeft. Voilà, de betovering is direct verbroken en de bijzonder fraaie prins is bevrijd! Ze leefden uiteraard nog lang en gelukkig, vind je het gek 😉

Kerstkaarten + Nieuwjaarskaarten

Fijne Kerstdagen!

December komt eraan, dus vraagt de Kerstman zich af of het niet eens tijd wordt om aan de kerstkaarten te beginnen… Niet zo’n saai e-mailtje met bijlage of Instapost, maar een ouderwets mooie papieren kerstkaart met kerstpostzegel. Eentje die je nog gewoon aan de wand kunt hangen of aan zo’n knus touwtje met een vrolijke kerstwasknijper. Doe je best en maak het je wat makkelijker met de handige verzendtools van Greetz of regel het gezellig zelf met een kerstkaartenpakket.