Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar!

Alle bezoekers van Leuke Kaartjes een heel gelukkig & vooral gezond 2024 toegewenst 🎉 Maak er een klein maar fijn Oudjaarsavondje van. Ook in in het nieuwe jaar hopen we dat je weer wat van je laat horen, want zeker nu kan een klein kaartje een groot plezier zijn!

Kerstkaarten + Nieuwjaarskaarten

Fijne Kerstdagen!

Fijne Kerstdagen! December komt eraan, dus vraagt de Kerstman zich af of het niet eens tijd wordt om aan de kerstkaarten te beginnen… Niet zo’n saai e-mailtje met bijlage of Instapost, maar een ouderwets mooie papieren kerstkaart met kerstpostzegel. Eentje die je nog gewoon aan de wand kunt hangen of aan zo’n knus touwtje met een vrolijke kerstwasknijper. Doe je best en maak het je wat makkelijker met de handige verzendtools van Greetz of regel het gezellig zelf met een kerstkaartenpakket.

Prettig geprijsde kaartenpakketten

Een leuk kaartje verstuur je supersnel via Greetz – nu ook mogelijk met een persoonlijke videoboodschap –  maar wil je er zelf eentje hoogst persoonlijk in een brievenbus stoppen, of meenemen naar een verjaardag of feestje dan is het fijn een stapeltje prettig geprijsde wenskaarten in een la te hebben liggen.

Altijd een Kaartje in huis

Een pakje wenskaarten in huis is superhandig omdat het je in staat stelt om op elk moment een persoonlijk gebaar te maken naar je vrienden, familie of collega’s. Zo kun je spontaan je gelukwensen, bedankjes of oprechte condoleances over te brengen zonder dat je naar de winkel hoeft te rennen.

Dit maakt het gemakkelijk om een lief gebaar te tonen, de belangrijke momenten in het leven te vieren en bron van steun en troost te zijn voor mensen in tijden van verdriet. En niet te vergeten: zo’n hip, strak, stemmig, vrolijk of thematisch kaartenpakket is per stuk aanmerkelijk goedkoper dan een los kaartje, ook fijn in dure tijden.

Ik denk aan je actie – een kaartje tegen eenzaamheid

Week tegen de eenzaamheid - Samen met Ouderenfonds

We hebben allemaal haast tegenwoordig. Dan let je misschien wel eens wat minder op hoe het met mensen in je omgeving gaat. Die lieve buurvrouw op leeftijd, je tante of die meneer op de vereniging die pas geleden zijn vrouw verloor. Je herkent vast wel iemand in deze beschrijving. Maar ook mensen waarvan je in eerste instantie helemaal niet zou denken dat ze soms erg alleen zijn. Een groot deel van de Nederlanders voelt zich namelijk weleens eenzaam.

Het Ouderenfonds en Greetz hebben de Ik denk aan je actie op poten gezet en bieden je de mogelijkheid om tijdelijk een gratis kaart te versturen met code KLEINGEBAAR. Een lieve groet om even te laten weten dat je aan iemand denkt, want zo’n  klein gebaar heeft vaak veel een grotere impact dan je misschien denkt. ❤️ Verstuur nu jouw gratis kaartje, zo help je een beetje de eenzaamheid tegengaan.

Dierendag Kaartjes

Fijne dierendag!

Van plaatjes van een snoezelpoes tot vrolijke pootafdrukken van je poedel; Dierendag vier je ook met een kaartje! Op 4 oktober krijgen alle konijnen, honden, katten, cavia’s en fretjes nóg meer aaitjes, een lekker hapje en een extra poot van de baas. Maar niet alle dieren hebben het zo goed als die schaamteloze luilak die bij jou in z’n mand ligt te snurken, dus denk op Dierendag ook aan de asieldieren of doneer een lief bedrag aan de Dierenbescherming. En de baas? Die krijgt een dierendagkaartje 🙂

Groepswenskaarten bij Greetz

Groepswenskaarten - Stuur met z'n allen een kaartje!

Met z’n allen je collega, vriend(in) of familielid een kaartje sturen? Met de Groepswenskaarten van Greetz geen last meer van ellenlange Whatsapp overleggen, niks samen aan de keukentafel, gewoon huphup samen met iedereen een kaartje sturen, want met zo’n groepskaartje werk je met z’n allen tegelijk aan dezelfde kaart. Je hoeft helemaal niks te bespreken want elke deelnemer schrijft zijn of haar eigen dingetje of wens voor jullie gezamenlijke kaart.

Je start de groepskaart en stuurt wie jij wilt een uitnodiging met een linkje (tot wel 50 mensen) om een korte wens of tekst te schrijven. ‘Hoi, schrijf jij ook even wat aan Daan? Dankjewel!’ De berichtjes worden verzameld en op de groepskaart geplaatst, even checken en hij is klaar om te versturen. Supersnel en super handig 🙂 Hier kun je jouw groepswenskaart starten »