Greetz Zakelijk – 10% Korting op Kerstartikelen

10% Korting op het hele Kerstassortiment

10% Korting op KerstassortimentEen uitnodiging met eigen logo of foto voor een personeelsfeest, verjaardagskaarten in alle soorten en smaken voor werknemers, in december kerstkaarten versturen, een receptie ter gelegenheid van de opening van een nieuw kantoor of een relatiegeschenk opfleuren met een zelf ontworpen wenskaart; met Greetz kun je ook zakelijk alle kanten uit.

Met een zakelijk account kun je een eigen ontwerp kaart maken én bewaren, zodat deze vaker te versturen is. Verzend de kaarten via Greetz of laat het pakketje op kantoor bezorgen, net wat beter uitkomt. Met een scala aan relatiegeschenken variërend van bloemen, wijn tot luxe verzorgingsproducten kun je de presentatie van een attentie uitstekend aan Greetz overlaten. Betalen kan achteraf met een maandelijkse factuur en ook zakelijk spaar je Stamps kortingspunten bij Greetz, die inwisselbaar zijn voor korting en cadeaus.

Met code B2BKERST ontvang je 10% korting op het hele kerstassortiment en relatiegeschenken bij besteding vanaf € 20. Deze actie loopt tot en met 31 december 2019 en geldt niet voor verzendkosten, boeken & cadeaukaarten. Klik hier voor meer informatie.

Music for Memory Muziekkaarten

Music for Memory - Muziekkaarten voor mensen met dementie

Music for Memory - Alzheimer Nederland MuziekkaartenLiedjes uit vervlogen tijden, de kindertijd of die eerste dans met je grote liefde; muziek is met het leven verweven. Moeder zong je toe als baby, van de juf leerde je als kleuter de mooiste kinderliedjes en in je latere leven neuriede je tijdens de dagelijkse bezigheden de hits van de dag en genoot met je geliefde van een mooi concert. Op mensen met dementie kan die muziek van vroeger een wonderbaarlijke indruk maken.

Om mensen met dementie op een toegankelijke manier contact te laten maken met deze muziek uit de vroegste herinneringen bedachten Greetz en Alzheimer Nederland de Music for Memory Muziekkaarten; wenskaarten met populaire muziekfragmenten van vroeger. Met klassiekers als Aan de Amsterdamse Grachten, Catootje, Het Kleine Café aan de Haven, Que Sera Sera of Droomland. Elke verstuurde muziekkaart draagt € 5 bij aan onderzoek naar muziektherapie. Music for Memory, voor een mooi moment.

Alle Music for Memory Muziekkaarten »

Lees meerMusic for Memory Muziekkaarten

Greetz Boeket van de Maand Oktober

Boeket Herfst - Boeket van de Maand

Elke maand vind je bij Greetz een hartverwarmend boeket bloemen voor een extra voordelige prijs. Een maandboeket voor elk seizoen: een stralend zonnebloemenboeket of veldbloemen in de zomer, een bos bloemen in de mooiste herfstkleuren wanneer de dagen korter worden en de blaadjes vallen.

Verras iemand met een vaas vol bloemenvreugde tijdens de koude wintermaanden en laat ze alvast genieten van de ontluikende natuur in het voorjaar met een prachtige boeket met de mooiste bloemen. Bij diverse boeketten kun je kiezen voor een standaard, medium of extra grote bos met korting. Deze maand geef je een voorproef op de nazomer weg met het prachtig gekleurde en handgebonden Boeket ‘Herfst’ met een fraaie mix aan chrysanten en bladgroen. De hele maand oktober verstuur je dit boeket met € 2 korting: van € 27,99 voor € 25,99.

Leuke Flamingo Kaartjes

Leuke FlamingoKaartjes

Flapperdeflap, sta jij ook het liefst op één been in het water? Dan ben je vast gek op flamingo’s. Deze vrolijke roze vogels doen de hele dag niet anders!? Nadat een paar zomers geleden iedereen op zijn of haar roze opblaasflamingo in het zwembad speelde, zijn deze leuke flamingo kaartjes nog populairder als ze daarvoor al waren, net als flamingo ballonnen, mokken en kekke tassen met flamingo’s erop. Hun roze kleur krijgen deze vogels door een dieet van kreeftjes en garnalen die ze met hun omgekeerde grote snavel opzeveren van de bodem. Roze kreeftensoep dus, echt flamingovoer! Wil je een keer een echte flamingo in het wild zien? De laatste jaren overwinteren ze ook in ons land. Tientallen flamingo’s foerageren die periode langs de oevers van het Grevelingenmeer, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

RUMAG wenskaarten – Briljante quotes om te versturen

Provocerend, kriebelend en veel, heel veel humor: de quotes van het Amsterdamse lifestyle merk RUMAG laten je denken, voelen én vooral lachen. Daarvoor hebben sommige mensen wel een tikkie relativeringsvermogen nodig – of juist niet 😉 dus weet aan wie je een RUMAG wenskaart stuurt. Aan die flirterige collega, wannabe lover, de nog altijd een beetje verdrietige ex of een jarige vriend of vriendin die wel een kleine vermaning of oppepper kan gebruiken? Beschikken ze over wat incasseringsvermogen dan kun je niet stuk met jouw RUMAG wens op de bekende zwarte achtergrond.

Dierendag Kaartjes

Van plaatjes van een snoezelpoes tot vrolijke pootafdrukken van je poedel; Dierendag vier je ook met een kaartje! Op 4 oktober krijgen alle beestjes nog meer aaitjes, een lekker hapje en een extra poot van de baas. Maar niet alle dieren hebben het zo goed als die schaamteloze luilak die bij jou in z’n mand ligt te snurken, dus denk op Dierendag ook aan de asieldieren of doneer een lief bedrag aan de Dierenbescherming. En de baas? Die krijgt een dierendagkaartje 🙂