Tweede Kaartje Gratis bij Greetz

2 Kaartjes voor de prijs van 1 bij Greetz

Een kaartje voor hem én haar, een verjaardagsgroet voor een tweeling of gewoon omdat je niet kunt kiezen uit allebei je hartsvriendinnen: de hele week bezorgt Greetz voor jou twee kaartjes voor de prijs van één! 🙂 Van een glitterende roze flamingo verjaardagskaart tot zo’n welgemeende Lief Leven wenskaart, mooie fotokaart met die topfoto van je instagram of lieve beterschapkaart van Tsjip; verstuur van 21 t/m 27 januari jouw leuke kaartje met code GRATISKAART en je ontvangt één kaartje gratis.

Greetz Boeket van de Maand Januari

Boeket van de Maand - Schitterend met € 2 Korting

Elke maand vind je bij Greetz een hartverwarmend boeket bloemen voor een extra voordelige prijs. Een maandboeket voor elk seizoen: een stralend zonnebloemenboeket of veldbloemen in de zomer, een bos bloemen in de mooiste herfstkleuren wanneer de dagen korter worden en de blaadjes vallen.

Verras iemand met een vaas vol bloemenvreugde tijdens de koude wintermaanden en laat ze alvast genieten van de ontluikende natuur in het voorjaar met een prachtige boeket met de mooiste bloemen. Bij diverse boeketten kun je kiezen voor een standaard, medium of extra grote bos met korting. Deze maand stuur je een feestelijke groet met het prachtig gekleurde en handgebonden Boeket ‘Schitterend’ met schitterende bloemen zoals o.a. roze rozen, germini’s, lelies, chrysanten en alstroemeria’s. De alstroemeria en rozen komen gesloten binnen, zodra het boeket op de vaas staat zullen deze bloemen verder openen en zal het boeket nog bloemiger worden. De hele maand januari verstuur je dit nieuwjaarsboeket met € 2 korting: van € 23,99 voor € 21,99.

Gratis verzending van alle Bloemen

De mooiste boeketten verstuur je met Greetz

Het voorjaar hangt langzamerhand weer in de lucht. Regenflarden wisselen af met een aarzelend zonnetje, waardoor het weer een stuk lekkerder wordt je jas open te ritsen. Om het voorjaar echt naar binnen te halen kies je uit een van de prachtige voorjaarsboeketten. Stuur ze – met een leuk kaartje – naar een jarige of iemand die het zomaar verdient! Iedereen wil toch een beetje het lentegevoel? Profiteer alleen bij Greetz van 12 tot en met 26 maart 2018 ook nog eens van gratis bezorging op alle bloemen t.w.v. € 4,95 met actiecode BLOEMEN. ~Actie is verlopen~

Alle bloemen van Greetz »

RUMAG – Briljante quotes

Provocerend, kriebelend en veel, heel veel humor: de quotes van het Amsterdamse lifestyle merk RUMAG laten je denken, voelen én vooral lachen. Daarvoor hebben sommige mensen wel een tikkie relativeringsvermogen nodig – of juist niet 😉 dus weet aan wie je een RUMAG bijbel of Quotes boek cadeau doet. Aan die flirterige collega, wannabe lover, de nog altijd een beetje verdrietige ex of een jarige vriend of vriendin die wel een kleine vermaning of oppepper kan gebruiken? Beschikken ze over wat incasseringsvermogen dan kun je niet stuk met een RUMAG quote op de bekende zwarte achtergrond.

Fijn Weekend!

Fijn weekend allemaal!

Greetz Zakelijk

Korting voor Zakelijke Klanten bij Greetz

Korting voor zakelijke klanten bij GreetzEen uitnodiging met eigen logo of foto voor een personeelsfeest, verjaardagskaarten in alle soorten en smaken voor werknemers, in december kerstkaarten versturen, een receptie ter gelegenheid van de opening van een nieuw kantoor of een relatiegeschenk opfleuren met een zelf ontworpen wenskaart; met Greetz kun je ook zakelijk alle kanten uit.

Met een zakelijk account kun je een eigen ontwerp kaart maken én bewaren, zodat deze vaker te versturen is. Verzend de kaarten via Greetz of laat het pakketje op kantoor bezorgen, net wat beter uitkomt. Met een scala aan relatiegeschenken variërend van bloemen, wijn tot luxe verzorgingsproducten kun je de presentatie van een attentie uitstekend aan Greetz overlaten. Betalen kan achteraf met een maandelijkse factuur en ook zakelijk spaar je Stamps kortingspunten bij Greetz, die inwisselbaar zijn voor korting en cadeaus. Klik hier voor meer informatie.