Leuke Valentijnskaartjes

Mijn lieve Valentijn

Nooit meer in je eendje zijn? Vergeet dan niet jouw Valentijn een leuk kaartje te sturen! ? Want het leukste kaartje – en het spannendst – is toch wel die Valentijnskaart aan je grote liefde. Of het nou een heimelijke, hunkerende liefde is of eentje voor je trouwe maatje sinds vele jaren; stuur voor Valentijnsdag op 14 februari een grote, gekke, lieve, romantische of ontroerende valentijnskaart waar jij jouw grote liefde mee in een blozend rood zonnetje zet.

Cadeautjes voor Valentijn

Verdient jouw Valentijn niet alleen een mooie wenskaart maar nog veel meer? Stuur dan samen met je kaart een mooi cadeau. Wat dacht je van een From paris with Love boeket, een groot en rood fluwelen hart vol met de bekende Belgische Leonidas bonbons, een fles Merlot of cava met een romantische foto van jullie beiden of misschien wel een prachtig Valentijn horloge.

Woezel en Pip Kaartjes

Woezel en Pip Kaartjes

Zeg je Woezel, dan zeg je Pip en zeg je Pip, dan… juist. Dit vrolijke tweetal vermaakt al sinds hun geboorte jong en oud met spannende avonturen voor kindjes van 0 tot 6 jaar. De cartoonfiguurtjes die ooit zo vol liefde bedacht zijn door Guusje Nederhorst – bij ouders nog bekend door haar acteer- en zangtalent – figureren samen met vriendjes Buurpoes en Charlie in de leukste Woezel en Pip kaartjes, knuffels en niet te vergeten de Woezel en Pip boekjes. Teveel om op te noemen dus!

Alle Woezel en Pip Kaartjes »Aangezien we op Leuke Kaartjes het vooral over leuke kaartjes hebben 🙂 vind je op deze pagina heel veel leuke wenskaartjes van Woezel en Pip. Voor een jarige job van 1, 2 3 of 4 zijn er mooie verjaardagskaartjes waarmee je zo’n fijne dag heel speciaal maakt, uitnodigingen voor een kinderfeestje, beterschapskaartjes voor een ukkie met een kleine kinderziekte of een van de andere zomaar-omdat-het-kan Woezel en Pip kaartjes voor de overige gelegenheden. Woef!

Fijn Weekend!

Fijn weekend allemaal!

Leuke Kikker Kaartjes

Kikkerkaartjes vol leuke kikkers

KikkerKikker Kaartjes voor koele kikkers; wie is er nou niet verkikkerd op leuke kaartjes vol met groene kikkers?  Zoek jij die betoverde kikker die je met een flinke klapzoen verandert in een coole prins, ben je dol op de verhalen van Kikker en zijn vriendjes of mag je gewoon graag kijken naar zo’n vrolijk kwakend groen gekleurd amfibie. Kikkers vind je in alle maten en soorten. Op verjaardagskaartjes, als kwakend hart onder de riem of gewoon een kikkerkaartje omdat het kan. Kwaaak!

Al in de eerste sprookjes en fabels komen kikkers voor. Het meest beroemde sprookje is natuurlijk die van de Prinses en de Kikker. Een prinses laat haar gouden bal in een vijver vallen en een dikke, natte en luid 🐸 kwakende kikker duikt hem voor haar op in ruil voor haar vriendschap. Wanneer de prinses zich niet houdt aan haar belofte en haar groene hulpje zomaar buiten laat staan, steekt de koning daar een stokje voor. Na een boel gemopper van haar kant deelt ze het eten op haar gouden bordje met de kikker. Ze neemt hem onder protest mee naar haar slaapkamer waar ze hem uiteindelijk toch maar een ietsepietserig klein opgeëist kusje geeft. Voilà, de betovering is direct verbroken en de bijzonder fraaie prins is bevrijd! Ze leefden uiteraard nog lang en gelukkig, vind je het gek 😉

Oeps! Vergeten…

Oeps... Kaartje vergeten te sturen

En toen was het gisteren dus Valentijn… Oeps…
Veel te drukdrukdruk, vette vertraging, glad vergeten, file of ‘Daar doen wij toch niet aan?’ Met deze sorry, het-spijt-me-zo, de befaamde Oeps! Vergeten… kaartjes en als uiterst redmiddel een rood, bloemig vergeetmeniet cadeautje maak je het weer heeeelemaal goed ?

Leuke Flamingo Kaartjes

Leuke FlamingoKaartjes

Flapperdeflap, sta jij ook het liefst op één been in het water? Dan ben je vast gek op flamingo’s. Deze vrolijke roze vogels doen de hele dag niet anders!? Nadat een paar zomers geleden iedereen op zijn of haar roze opblaasflamingo in het zwembad speelde, zijn deze leuke flamingo kaartjes nog populairder als ze daarvoor al waren, net als flamingo ballonnen, mokken en kekke tassen met flamingo’s erop. Hun roze kleur krijgen deze vogels door een dieet van kreeftjes en garnalen die ze met hun omgekeerde grote snavel opzeveren van de bodem. Roze kreeftensoep dus, echt flamingovoer! Wil je een keer een echte flamingo in het wild zien? De laatste jaren overwinteren ze ook in ons land. Tientallen flamingo’s foerageren die periode langs de oevers van het Grevelingenmeer, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.