Fijne Sinterklaas!

Fijne Sinterklaas!

Voor alle harten die vol verwachting kloppen, de blije snoetjes wanneer er plotseling een hand pepernoten door het raam wordt gegooid, de surprisemakers die nog altijd in de weer zijn met tandpasta, bordkarton en ontbijtkoek, de PlakPieten die er op dit moment achter komen dat al het sinterklaaspapier nét op is en natuurlijk iedereen die zijn eigen Sinterklaasavond viert lekker lui op de bank: Fijne Sinterklaasavond!

Tot 60% Korting op Kerstkaarten

Sint is nog in het land, desondanks vraagt de Kerstman zich af of het niet eens tijd wordt om aan de kerstkaarten te beginnen… Niet zo’n saai e-mailtje met bijlage of Instapost, maar een ouderwets mooie papieren kerstkaart met kerstpostzegel. Eentje die je nog gewoon aan de wand kunt hangen of aan zo’n gezellig touwtje met een vrolijke kerstwasknijper. Doe je best en maak het je wat makkelijker met de handige verzendtools van Greetz. Om je financieel wat bij te staan krijg je t/m 8 december tot 60% korting op kerstkaarten bij Greetz.

Greetz Zakelijk – 10% Korting op Kerstartikelen

10% Korting op het hele Kerstassortiment

10% Korting op KerstassortimentEen uitnodiging met eigen logo of foto voor een personeelsfeest, verjaardagskaarten in alle soorten en smaken voor werknemers, in december kerstkaarten versturen, een receptie ter gelegenheid van de opening van een nieuw kantoor of een relatiegeschenk opfleuren met een zelf ontworpen wenskaart; met Greetz kun je ook zakelijk alle kanten uit.

Met een zakelijk account kun je een eigen ontwerp kaart maken én bewaren, zodat deze vaker te versturen is. Verzend de kaarten via Greetz of laat het pakketje op kantoor bezorgen, net wat beter uitkomt. Met een scala aan relatiegeschenken variërend van bloemen, wijn tot luxe verzorgingsproducten kun je de presentatie van een attentie uitstekend aan Greetz overlaten. Betalen kan achteraf met een maandelijkse factuur en ook zakelijk spaar je Stamps kortingspunten bij Greetz, die inwisselbaar zijn voor korting en cadeaus.

Met code B2BKERST ontvang je 10% korting op het hele kerstassortiment en relatiegeschenken bij besteding vanaf € 20. Deze actie loopt tot en met 31 december 2019 en geldt niet voor verzendkosten, boeken & cadeaukaarten. Klik hier voor meer informatie.

Greetz Boeket van de Maand December – Jingle Bells

Kerstboeket van de Maand - Jingle Bells met € 2 Korting

Elke maand vind je bij Greetz een hartverwarmend boeket bloemen voor een extra voordelige prijs. Een maandboeket voor elk seizoen: een stralend zonnebloemenboeket of veldbloemen in de zomer, een bos bloemen in de mooiste herfstkleuren wanneer de dagen korter worden en de blaadjes vallen.

Verras iemand met een vaas vol bloemenvreugde tijdens de koude wintermaanden en laat ze alvast genieten van de ontluikende natuur in het voorjaar met een prachtige boeket met de mooiste bloemen. Bij diverse boeketten kun je kiezen voor een standaard, medium of extra grote bos met korting. Deze maand stuur je een feestelijke groet met het prachtig gekleurde en handgebonden Boeket ‘Jingle Bells’ met een amaryllis, chrysanten, rozen, anjers, kerstballen en divers kerstgroen. De hele maand december verstuur je dit kerstboeket met € 2 korting: van € 26,99 voor € 24,99.

Music for Memory Muziekkaarten

Music for Memory - Muziekkaarten voor mensen met dementie

Music for Memory - Alzheimer Nederland MuziekkaartenLiedjes uit vervlogen tijden, de kindertijd of die eerste dans met je grote liefde; muziek is met het leven verweven. Moeder zong je toe als baby, van de juf leerde je als kleuter de mooiste kinderliedjes en in je latere leven neuriede je tijdens de dagelijkse bezigheden de hits van de dag en genoot met je geliefde van een mooi concert. Op mensen met dementie kan die muziek van vroeger een wonderbaarlijke indruk maken.

Om mensen met dementie op een toegankelijke manier contact te laten maken met deze muziek uit de vroegste herinneringen bedachten Greetz en Alzheimer Nederland de Music for Memory Muziekkaarten; wenskaarten met populaire muziekfragmenten van vroeger. Met klassiekers als Aan de Amsterdamse Grachten, Catootje, Het Kleine Café aan de Haven, Que Sera Sera of Droomland. Elke verstuurde muziekkaart draagt € 5 bij aan onderzoek naar muziektherapie. Music for Memory, voor een mooi moment.

Alle Music for Memory Muziekkaarten »

Lees meerMusic for Memory Muziekkaarten

Woezel en Pip Kaartjes

Woezel en Pip Kaartjes

Zeg je Woezel, dan zeg je Pip en zeg je Pip, dan… juist. Dit vrolijke tweetal vermaakt al sinds hun geboorte jong en oud met spannende avonturen voor kindjes van 0 tot 6 jaar. De cartoonfiguurtjes die ooit zo vol liefde bedacht zijn door Guusje Nederhorst – bij ouders nog bekend door haar acteer- en zangtalent – figureren samen met vriendjes Buurpoes en Charlie in de leukste Woezel en Pip kaartjes, op ballonnen en niet te vergeten de Woezel en Pip boekjes. Teveel om op te noemen dus!

Aangezien we op Leuke Kaartjes het vooral over leuke kaartjes hebben 🙂 vind je op deze pagina heel veel leuke wenskaartjes van Woezel en Pip. Voor een jarige job van 1, 2 3 of 4 zijn er mooie verjaardagskaartjes waarmee je zo’n fijne dag heel speciaal maakt, uitnodigingen voor een kinderfeestje, beterschapskaartjes voor een ukkie met een kleine kinderziekte of een van de andere zomaar-omdat-het-kan Woezel en Pip kaartjes voor de overige gelegenheden. Woef!