Poeziealbum Kaartjes met Poesieplaatjes

PoesieplaatjesPoeziealbums; voor de een pure nostalgie, voor de ander nog maar net geleden. Rozen verwelken, schepen vergaan, maar onze vriendschap blijft altijd bestaan! Een album vol versjes en natuurlijk helemaal volgeplakt met mooieĀ ? poesieplaatjes, de emoticons van toen. Wie heeft er niet in een poesiealbum (of is het toch poĆ«ziealbum) geschreven of net zo lang gebedeld tot jouw poesie album weer met een nieuw versje mĆ©t geplakte poesieplaatjes is aangevuld.

Creatieve vrienden en familie maken zelf een mooie tekening bij hun gedichtje, maar die bekende nostalgische poesieplaatjes – liefst met wat glitter erop – waren en zijn nog altijd favoriet. Eerst schrijven papa en mama hun versje, dan opa en oma en tijdens je eerste schooljaren schrijftĀ  juf of meester een mooi verhaaltje, je vriendjes en vriendinnetjes vullen het poeziealbum verder aan.Ā 

HĆ©Ć©l veel later vraag je je af, tijdens het weer eens doorbladeren van je poesiealbum dat al die verhuizingen gelukkig toch redelijk ongeschonden heeft doorstaan, hoe het ze allemaal verlopen is. Nostalgie! Gelukkig kun je dat gevoel goed terugroepen met die leuke kaartjes met poesieplaatjes. En jij weet vast al wat je er op gaat schrijven! ?

Zin om weer eens in een poĆ«ziealbum te schrijven? Ze zijn nog altijd te koop, net als de poezieplaatjes šŸ™‚