Wenskaarten

Is er iemand jarig, heeft je favoriete nichtje haar rijbewijs gehaald, of wil je iemand sterkte wensen tijdens ziekte? We chatten en appen we er op los want een berichtje is zo verstuurd. Dat maakt een echte papieren wenskaart in de brievenbus nog specialer en het kost je maar een paar minuten langer. Hier vind je voor elke gelegenheid een wenskaart.

Verjaardag

Alle Verjaardagskaartjes »Vrolijke, lieve en gekke verjaardagskaarten voor alle leeftijden van onder andere Blond Amsterdam, Fiep Westendorp, Sheepworld, Jan van Haasteren, Doodles, Vintage Foto, Loesje, Anton Pieck, CoverZ en Janneke Brinkman.

Liefde

Alle lieve kaartjes » Een lieve kaart voor je moeder, een I Love You voor je allerliefste of een heimelijke liefdeswens… Kies uit de grote collectie liefdeskaarten die kaart die helemaal bij de persoon past. Meer sturen dan alleen een kaartje? Stuur dan een mooie fles wijn, chocolade of een bos rozen mee. Tip: stuur jouw liefje een rode roos inclusief glazen vaasje.

Dankjewel!

Alle Bedankkaartjes »Voor iedereen die wel een bedankje verdient. Of je nu een gezellige dag hebt gehad, iemand voor je heeft gekookt of geholpen met een klusje of dat hij of zij er altijd is als je iemand nodig heeft; niets zo leuk als dit ook eens op te schrijven op een van deze originele bedankkaartjes. Dat wordt zeker op prijs gesteld.

Van Harte Beterschap

Alle Beterschapskaartjes »Dikke griep, niet lekker in je vel, een gebroken been of ziekenhuisopname? Het zijn nooit leuke redenen waarom je iemand een beterschapskaart stuurt, maar één ding is zeker; een zieke is altijd blij met een beetje ondersteuning, al is het maar een kaartje.

Kaartje met Muziek

Alle Muziekkaartjes »Een feestje in een envelop! Met een muziekkaart laat je iedereen lachen, want naast een vrolijke boodschap klinkt er ook een vrolijk muziekje wanneer je de kaart openslaat. Stuur een muziekkaartje voor een aangekondigd huwelijk, als verjaardagscadeau of liefdesverklaring. Altijd succes!

Kaart met Eigen Foto

Alle Fotokaartjes »De Mont Blanc beklommen, een vet feest of een gezellige dag uit vragen om een selfie én een fotokaart waar je in een minuutje jouw mooiste foto op plaatst. Ook perfect voor speciale gelegenheden, feestdagen of als uitnodiging.

Kinderfeestje

Alle Kinderfeest kaartjes »Kom je op mijn feestje? Het blijft spannend wie je uitnodigt voor je eigen kinderfeestje en daar hoort natuurlijk wel een echt mooie uitnodiging bij. Hier vind je een ruime keuze in uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes van 1 tot 12 jaar met allerlei thema’s.

Huwelijk & Jubileum

Alle Trouwkaartjes »Aankondiging van een net voltrokken huwelijk, een felicitatie voor een papieren (1 jaar getrouwd), zilveren of gouden bruiloft? Kies uit een groot assortiment trouwkaartjes waarmee je natuurlijk ook een pasgetrouwd stel kunt feliciteren.

Medeleven & Condoleance

Alle Condoleancekaartjes »Na een overlijden ga je het liefst de nabestaanden persoonlijk condoleren, maar ben je hiertoe niet in staat dan wil je je medeleven wel kunnen tonen. Het schrijven van een condoleancekaart is dan ook een goede manier. Nabestaanden kunnen je kaart dan lezen wanneer het hen uitkomt.