Brievenbusbloemen - Bos rode rozen

in Brievenbusbloemen

Van deze mooie bos rode rozen wordt iedereen blij, zeker met Valentijn! De passie en liefde spat er van af. Aan wie geef jij dat extra beetje liefde?

De Brievenbusrozen van Bloompost komen direct van de kweker en hebben 9 dagen vaasgarantie. Staan de rozen toch korter? Dan stuurt Bloompost je een nieuwe bos.

De rozen worden verpakt in gepatenteerde folie, met microscopisch kleine gaatjes. Op deze manier blijft het vocht in de verpakking en kan er maar een klein beetje zuurstof bij de bloemen. Exact voldoende om deze brievenbusrozen in leven te houden en te weinig om ze door te laten groeien.

Vanaf dat moment vallen ze in slaap en kunnen ze tijdens hun reis per post tot vijf dagen zonder water en koeling. Dankzij de stevige verpakking zijn ze bovendien goed beschermd. Nadat de ontvanger de verpakking opent en ze op vaas zet ontwaken de rozen en staan ze nog ruim een week vers op de vaas.

Maak jouw brievenbusbloemen persoonlijk met een wenskaart en eventueel een leuk extraatje als een mooie vouwvaas, mini slinger, boekenbon of chocolade.

Gevonden bij Prijs  
Brievenbusbloemen - Bos rode rozen € 12.95

Klanten die dit kochten, kochten ook