Brievenbusbloemen - Kerstboeketje Amaryllis

in Brievenbusbloemen

Het leukste brievenbuscadeautje van december! Deze rode Amaryllissen komen vers aan in de knop en groeien eenmaal in de vaas uit tot bloemen van formaat. De mooie Eucalyptustakken maken het geheel compleet en zorgen voor een heerlijk frisse geur.

Dit circa 30 cm lange kerstboeketje komt inclusief bloemenvoeding en wordt verpakt in gepatenteerde folie, met microscopisch kleine gaatjes. Op deze manier blijft het vocht in de verpakking en kan er maar een klein beetje zuurstof bij de bloemen. Exact voldoende om de bloemen in leven te houden en te weinig om ze door te laten groeien.

Vanaf dat moment vallen ze in slaap en kunnen ze tijdens hun reis per post tot vijf dagen zonder water en koeling. Dankzij de stevige verpakking zijn ze bovendien goed beschermd. Nadat de ontvanger de verpakking opent en ze op vaas zet ontwaken de amaryllissen en staan ze nog ruim een week vers op de vaas.

Maak jouw brievenbus kerstboeket persoonlijk met een wenskaart en eventueel een leuk extraatje als een mooie vouwvaas, mini slinger, boekenbon of chocolade.

Gevonden bij Prijs  
Brievenbusbloemen - Kerstboeketje Amaryllis € 13.95

Klanten die dit kochten, kochten ook