Telegram versturen

Telegram Versturen – Telegram Service

Telegram VersturenEen originele, papieren telegram versturen; opvallender en origineler kan het bijna niet. Geboorte, verjaardag, een telegram van Sinterklaas, een jubileum of condoleance; voor een echt bijzondere gelegenheid stuur je een papieren telegram, dat door de telegrambesteller binnen een half uur af te leveren is op een Nederlands adres. Elk land beschikt over één officiële telegrammendienst dat is aangesloten op het wereldwijde telegraafnetwerk. In Nederland is dit de Telegram Service. Zij werken samen met de officiële telegramdiensten van meer dan 225 landen. In veel van deze landen wordt je telegram binnen enkele uren bij de ontvanger bezorgd.

 

Telegram Service & Cadeau

Vroeger verstuurde men via de Staatspost, tegenwoordig verzorgt De Telegram Service je telegram. In 2001 namen zij de officiële telegrammendienst over van KPN. Met geheimhouding voor elke medewerker van deze telegramdienst en een snel en efficiënt netwerk ben je er zeker van dat jouw telegram in goede handen is. En wil je iets meer sturen dan alleen een papieren telegram dan zijn er diverse attenties als bloemen, knuffels, een geboorteboeket en diverse wijnen die je tegelijk met het telegram bezorgd kunnen worden.

Sinterklaastelegram

Sinterklaastelegram

Is het heerlijk avondje gekomen maar kan de Hulppiet er zelf niet bij zijn? Sinterklaas stuurt – op verzoek – een speciaal telegram, het Sinterklaastelegram, met eventueel een klein cadeautje als een chocoladeletter, kleurboek, kinderhorloge, raceautootje of spelletje naar elk kind of kleinkind. Een persoonlijke boodschap van de Sint voor elk kind, klein of groot. Een belevenis om nooit meer te vergeten!