Tweede Kaartje Gratis bij Greetz

2 Kaartjes voor de prijs van 1 bij Greetz

Een kaartje voor hem Ă©n haar, een verjaardagsgroet voor een tweeling of gewoon omdat je niet kunt kiezen uit allebei je hartsvriendinnen: de hele week bezorgt Greetz voor jou twee kaartjes voor de prijs van Ă©Ă©n! 🙂 Van een glitterende roze flamingo verjaardagskaart tot zo’n lekker kattige RUMAG wenskaart, mooie fotokaart met die topfoto van je instagram of lieve beterschapkaart van Tsjip; verstuur jouw leuke kaartje met code 2VOOR1 en je ontvangt Ă©Ă©n kaartje gratis. De actie geldt niet voor uitnodigingen en je kunt maximaal 1 kaart per bestelling versturen.

Leuke Valentijnskaartjes

Valentijn met Leuke Kaartjes

Nooit meer in je eendje zijn? Vergeet dan niet jouw Valentijn een leuk kaartje te sturen! 💕 Want het leukste kaartje – en het spannendst – is toch wel die Valentijnskaart aan je grote liefde. Of het nou een heimelijke, hunkerende liefde is of eentje voor je trouwe maatje sinds vele jaren; stuur voor Valentijnsdag op 14 februari een grote, gekke, lieve, romantische of ontroerende valentijnskaart waar jij jouw grote liefde mee in een blozend rood zonnetje zet.

Cadeautjes voor Valentijn

Verdient jouw Valentijn niet alleen een mooie wenskaart maar nog veel meer? Stuur dan samen met je kaart een mooi cadeau. Wat dacht je van een From paris with Love boeket, een groot en rood fluwelen hart vol met de bekende Belgische Leonidas bonbons, een fles Merlot met een romantische foto van jullie beiden of misschien wel een prachtig Valentijn horloge.

Valentijnscadeaus

Valentijn

Stuur jij je lief een lief kaartje voor Valentijn? Wat je lief is weet je zelf het allerbest; je grote liefde door dik en dun aan de andere kant van het bed, je allerliefste vriend waarvoor je door roeien en ruiten gaat of je lief & leed vriendin als dank voor alle steun door de jaren heen. En wil je ze op 14 februari extra verrassen met een doos bonbons, boeket bloemen of een van de andere Valentijncadeaus, dan verstuurt Greetz je Valentijnskaart er gratis bij mee. Gebruik hiervoor VALENTIJN tijdens het bestellen. (Geldig t/m 11 februari)

Woezel en Pip Kaartjes

Woezel en Pip Kaartjes

Zeg je Woezel, dan zeg je Pip en zeg je Pip, dan… juist. Dit vrolijke tweetal vermaakt al sinds hun geboorte jong en oud met spannende avonturen voor kindjes van 0 tot 6 jaar. De cartoonfiguurtjes die ooit zo vol liefde bedacht zijn door Guusje Nederhorst – bij ouders nog bekend door haar acteer- en zangtalent – figureren samen met vriendjes Buurpoes en Charlie in de leukste Woezel en Pip kaartjes, op ballonnen en niet te vergeten de Woezel en Pip boekjes. Teveel om op te noemen dus!

Aangezien we op Leuke Kaartjes het vooral over leuke kaartjes hebben 🙂 vind je op deze pagina heel veel leuke wenskaartjes van Woezel en Pip. Voor een jarige job van 1, 2 3 of 4 zijn er mooie verjaardagskaartjes waarmee je zo’n fijne dag heel speciaal maakt, uitnodigingen voor een kinderfeestje, beterschapskaartjes voor een ukkie met een kleine kinderziekte of een van de andere zomaar-omdat-het-kan Woezel en Pip kaartjes voor de overige gelegenheden. Woef!

Fijn Weekend!

Fijn weekend!

Fijn weekend allemaal!

Leuke Flamingo Kaartjes

Leuke FlamingoKaartjes

Flapperdeflap, sta jij ook het liefst op Ă©Ă©n been in het water? Dan ben je vast gek op flamingo’s. Deze vrolijke roze vogels doen de hele dag niet anders!🌾 Nadat een paar zomers geleden iedereen op zijn of haar roze opblaasflamingo in het zwembad speelde, zijn deze leuke flamingo kaartjes nog populairder als ze daarvoor al waren, net als flamingo ballonnen, mokken en kekke tassen met flamingo’s erop. Hun roze kleur krijgen deze vogels door een dieet van kreeftjes en garnalen die ze met hun omgekeerde grote snavel opzeveren van de bodem. Roze kreeftensoep dus, echt flamingovoer! Wil je een keer een echte flamingo in het wild zien? De laatste jaren zitten overwinteren ze ook in ons land. Tientallen flamingo’s foerageren die periode langs de oevers van het Grevelingenmeer, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.