25% Korting op alle Kaarten bij Greetz

Korting op Wenskaarten bij Greetz

Is er iemand die een kaartje verdient? Dan is nu het moment om iemand te bedanken, feliciteren of uit te nodigen. Tot en met 29 mei ontvang je maar liefst 25% korting op alle kaartjes bij Greetz (excl. postzegels). Dus steek iemand een hart onder de riem, prijs hem of haar met het behalen van het examen of troost een zieke met een mooie beterschapskaart. Gebruik actiecode KAART25 tijdens het bestelproces, dan wordt je korting automatisch berekend.

Moederdag

Moederdag - 14 mei 2017

Met Moederdag zet je jouw liefste moeder of schoonmoeder in het zonnetje met een mooie Moederdagkaart, een van de prachtige Moederdagboeketten, een mooie fles wijn met exclusief etiket, een demi champagne of een van de speciaal voor deze dag gemaakte doos bonbons van Leonidas, Australian of Lindt. Nieuw dit jaar zijn de modern uitgevoerde luchtplantjes; een plantje in een trendy, handgeblazen glazen flesje waarvoor altijd wel een plekje te vinden is.

Is mama onverhoopt niet thuis op Moederdag, stuur dan een pakketje Brievenbusbloemen; 12 rode, witte rode of assorti rozen verpakt in een speciale brievenbusverpakking die de rozen 5 dagen vers laat blijven,  zonder voeding of water. Dat is leuk thuiskomen voor je moeder. Fijne Moederdag!

Secretaressedag – 20 April 2017

Secretaressedag - 20 april 2017

Je steun en toeverlaat en soms misschien een beetje je geweten; zonder hulp van je office manager, secretaresse m/v of spin-in-het-web kan geen enkele baas of bazin. Tijdens de Nationale Secretaressedag zet je hem of haar jaarlijks extra in het zonnetje voor zover je dat elke dag al niet doet!

Een prachtig boeket bloemen, al dan niet gecombineerd met een mooie fles wijn, feestelijke champagne of prosecco is snel besteld en snel en accuraat bezorgd door Greetz (nu met 10% korting op alle bloemen met code LENTEBLOEM) of Geschenkbezorgen. Schrijf er een direct mee verzonden bedankkaart bij en de verrassing is compleet. B2B en nog geen klant bij Greetz? Nieuwe business klanten ontvangen € 5 actiekorting. Klik hier voor meer informatie.

Alle bloemen van Greetz »

Vrolijk Pasen met een speciaal paascadeau

Pasen - Paascadeaus, Kaarten & Bloemen

Maak het Paasweekend tot een vrolijk voorjaarsfeest met een heerlijk chocoladecadeau, originele Paashaastaart of fruitmand, een mooie paaskaart of een van de vele speciale paasballonnen en paaseitjes. Ook  ontvang je tot en met 17 april 15% korting op alle brievenbusbloemen, luchtplantjes en andere bloemencadeaus bij Bloompost met actiecode PAAS15.

Alle Paasartikelen »

Voorjaarsfeest: 20 Tulpen voor € 10

Tulpen voor een tientje

Een hele bos tulpen voor een tientje! Geen betere manier om het ontluikend voorjaar te vieren als met een bos Nederlands trots: de tulp. Van heinde en verre komen de toeristen niet voor niets onze Hollandse bloembollen- en tulpenvelden bekijken, fotograferen en filmen.

Nu kun je als rechtgeaarde Hollander je een paar dagen extra voordelig mee laten voeren met deze onschuldige bloemenhobby, want tot en met 9 april verstuur je via Greetz de mooiste tulpen boeketten. Zo’n fleurig boeket geeft direct een extra beetje voorjaar op tafel bij de ontvanger. Dat is pas genieten! ~ Actie is verlopen ~

20% Korting op Uitnodigingen

20% korting op uitnodigingen

Kinderfeestje, familiediner, personeelsfeest, trouwpartij of een 40-jarig huwelijksjubileum; als er iets groots te vieren valt dan stuur je een echte uitnodiging in een envelop, met de post. Zo laat je blijken hoe belangrijk deze gebeurtenis voor jou is en dat je graag wilt dat degene die uitgenodigd wordt erbij is. Bij Greetz kies je uit een grote collectie romantische, vrolijke, grappige en vintage uitnodigingen van bijvoorbeeld Old Dutch, Jakima, Blond Amsterdam, Fairmail, Doodles, Studio Stroom en Rumag jouw favoriete uitnodigingskaart. Uiteraard kun je ook een blanco uitnodiging voorzien van jouw speciale ontwerp of foto. Tot 16 april 2017 ontvang je 20% korting op uitnodigingen bij Greetz, bij afname vanaf 20 stuks met actiecode FEEST20.

Alle uitnodigingen »

Greetz Zakelijk – € 5 Korting

Zakelijk bloemen, uitnodigingen en geschenken verzenden

Greetz ZakelijkEen uitnodiging met eigen logo of foto voor een personeelsfeest, verjaardagskaarten in alle soorten en smaken voor werknemers, in december kerstkaarten versturen, een receptie ter gelegenheid van de opening van een nieuw kantoor of een relatiegeschenk opfleuren met een zelf ontworpen wenskaart; met Greetz kun je ook zakelijk alle kanten uit.

Met een zakelijk account kun je een eigen ontwerp kaart maken én bewaren, zodat deze vaker te versturen is. Verzend de kaarten via Greetz of laat het pakketje op kantoor bezorgen, net wat beter uitkomt. Met een scala aan relatiegeschenken variërend van bloemen, wijn tot luxe verzorgingsproducten kun je de presentatie van een attentie uitstekend aan Greetz overlaten. Betalen kan achteraf met een maandelijkse factuur en ook zakelijk spaar je Stamps kortingspunten bij Greetz, die inwisselbaar zijn voor korting en cadeaus.

Tot en met 20 april ontvang je bij Greetz Zakelijk € 5 korting op bloemen, relatiegeschenken en kaarten met actiecode SECRETARESSEDAG. Deze korting is alleen geldig voor nieuwe zakelijke klanten – minimale orderwaarde € 20 excl. verzendkosten.

10% Korting op Alle Bloemen bij Greetz

10% Korting op alle bloemen bij Greetz

Een prachtig lenteboeket, vrolijke bos tulpen, bloementakken van de perzik of een doe-het-zelf steekstukje; nu verstuur je tot en met 2 april je bloemengroet extra voordelig bij Greetz, want je ontvangt 10% korting op alle bloemen met actiecode LENTEBLOEM. Profiteer ervan! (De korting geldt niet voor de verzendkosten) ~ Actie is verlopen ~

Alle bloemen van Greetz »

Gratis verzending van alle Bloemen & Planten

De mooiste boeketten verstuur je met Greetz

Het voorjaar hangt langzamerhand weer in de lucht. Regenflarden wisselen af met een aarzelend zonnetje, waardoor het weer een stuk lekkerder wordt je jas open te ritsen. Om het voorjaar echt naar binnen te halen kies je uit een van de prachtige voorjaarsboeketten. Stuur ze – met een leuk kaartje – naar een jarige of iemand die het zomaar verdient! Iedereen wil toch een beetje het lentegevoel? Profiteer alleen bij Greetz tot en met 12 maart 2017 ook nog eens van gratis bezorging op alle bloemen en planten t.w.v. € 4,95! ~ Actie is verlopen ~

Alle bloemen & planten van Greetz »

Disney’s Frozen Themafeest

Een verjaardagspartijtje of feestje voor een echte Disney fan staat natuurlijk in het teken van Frozen, een van de meest succesvolle animatiefilm van Disney, die uitkwam in 2013. Nog altijd dromen kleintjes weg bij de belevenissen van sneeuwpop Olaf, Sven en de prinsesjes Elsa & Anna in haar ijspaleis. Zet jouw eigen jarige prinsesje in het zonnetje (zorg wel dat ze niet smelt) met de fleurige en prachtige ballonnen met beeltenissen van de Disney Frozen figuurtjes. Wil je haar echt verrassen? Maak dan van een van de speciale Frozen taarten met Olaf, Elsa & Anna, inclusief de sneeuwvlokjes of de ijspegels uit het ijspaleis, het klapstuk van haar verjaardag!