Gratis Kaart bij alle (Kerst)cadeaus van Greetz

Gratis Kaart bij je (Kerst)cadeau

Een kerstboeket, rozen of een mooie pot hyacinten, vrolijke ballonnenRituals geschenkset, champagne voor een speciaal kerstdiner, kraamcadeautje voor een kleine hummel, Blond Amsterdam mok of een mooie fles wijn met een persoonlijk etiket? Welk cadeautje voor welke gelegenheid dan ook; dit weekend verstuur je je mooiste (kerst)cadeau inclusief een gratis wenskaart! Met actiecode DECEMBER betaalt Greetz voor jou de kaart t.w.v. € 2,50. Deze actie geldt t/m 9 december 2018.

Leuke Kikker Kaartjes

Kikkerkaartjes vol leuke kikkers

KikkerKikker Kaartjes voor koele kikkers; wie is er nou niet verkikkerd op leuke kaartjes vol met groene kikkers?  Zoek jij die betoverde kikker die je met een flinke klapzoen verandert in een coole prins, ben je dol op de verhalen van Kikker en zijn vriendjes of mag je gewoon graag kijken naar zo’n vrolijk kwakend groen gekleurd amfibie. Kikkers vind je in alle maten en soorten. Op verjaardagskaartjes, als kwakend hart onder de riem of gewoon een kikkerkaartje omdat het kan. Kwaaak!

Al in de eerste sprookjes en fabels komen kikkers voor. Het meest beroemde sprookje is natuurlijk die van de Prinses en de Kikker. Een prinses laat haar gouden bal in een vijver vallen en een dikke, natte en luid kwakende kikker 🐸 duikt hem voor haar op in ruil voor haar vriendschap. Wanneer de prinses zich niet houdt aan haar belofte en haar groene hulpje zomaar buiten laat staan, steekt de koning daar een stokje voor. Na een boel gemopper van haar kant deelt ze het eten op haar gouden bordje met de kikker. Ze neemt hem onder protest mee naar haar slaapkamer waar ze hem uiteindelijk toch maar een ietsepietserig klein opgeëist kusje geeft. Voilà, de betovering is direct verbroken en de bijzonder fraaie prins is bevrijd! Ze leefden uiteraard nog lang en gelukkig, vind je het gek 😉

Greetz Zakelijk – 10% Korting op Relatiegeschenken

Greetz relatiegeschenken - 10% Korting

Greetz Zakelijk KortingscodeEen uitnodiging met eigen logo of foto voor een personeelsfeest, verjaardagskaarten in alle soorten en smaken voor werknemers, in december kerstkaarten versturen, een receptie ter gelegenheid van de opening van een nieuw kantoor of een relatiegeschenk opfleuren met een zelf ontworpen wenskaart; met Greetz kun je ook zakelijk alle kanten uit.

Met een zakelijk account kun je een eigen ontwerp kaart maken én bewaren, zodat deze vaker te versturen is. Verzend de kaarten via Greetz of laat het pakketje op kantoor bezorgen, net wat beter uitkomt. Met een scala aan relatiegeschenken variërend van bloemen, wijn tot luxe verzorgingsproducten kun je de presentatie van een attentie uitstekend aan Greetz overlaten. Betalen kan achteraf met een maandelijkse factuur en ook zakelijk spaar je Stamps kortingspunten bij Greetz, die inwisselbaar zijn voor korting en cadeaus.

Met code B2BACQ18 ontvang je 10% korting op het eindejaarsassortiment en relatiegeschenken bij besteding vanaf € 25. Deze actie geldt tot en met 31 januari 2019. Klik hier voor meer informatie.

Greetz Kerstboeket van de Maand

Kerstboeket van de Maand

Elke maand vind je bij Greetz een hartverwarmend boeket bloemen voor een extra voordelige prijs. Een maandboeket voor elk seizoen: een stralend zonnebloemenboeket of veldbloemen in de zomer, een bos bloemen in de mooiste herfstkleuren wanneer de dagen korter worden en de blaadjes vallen.

Verras iemand met een vaas vol bloemenvreugde tijdens de koude wintermaanden en laat ze alvast genieten van de ontluikende natuur in het voorjaar met een prachtige boeket met de mooiste bloemen. Kies maandelijks voor een standaard, medium of extra grote bos en profiteer. Deze maand ben je helemaal klaar voor de kerstdagen met een prachtig handgebonden kerstboeket Boeket ‘Let it Snow’ met witte chrysanten, rozen, alstromeria, diverse kerstballen, dennenappels en ster de hele maand december voor € 16,99 i.p.v. € 18,99.

Leonidas Bonbons met Eigen foto & tekst

Leonidas Bonbons met eigen opdrukTurkse hazelnoten, Morello kersen uit de Perigord, amandelen uit Italië en walnoten uit Grenoble gevat in de heerlijkste Belgische chocolade; Leonidas is al sinds 1913 wereldberoemd om zijn overheerlijke handgemaakte bonbons. Nu kun je ook iemand thuis verrassen met zijn eigen Leonidas bonbondoosje met opdruk! Creëer een mooie tekstopdracht uit een van de vele lettertypes die tot je beschikking staan of upload je favoriete foto of foto’s en zet ze op de deksel van de bonbondoos. Je kunt kiezen uit meerdere hoeveelheden bonbons en giftboxen in een mix van melk en pure chocolade.

 

Fijn Weekend!

Fijn weekend!

Fijn weekend allemaal!