€ 2,50 Korting op Baby & Kids cadeaus met eigen Foto of Tekst

Korting op Baby en Kids cadeaus

Ken je een jarige kleine 👶 spruit, een jonge 🐣 boreling, een lief kleutertje of een peuter die best wel zomaar een cadeautje verdient? Deze week krijg je € 2,50 korting op alle Baby & Kids cadeaus met eigen foto of tekst bij Greetz . Gebruik hiervoor de speciale actiecode BABYFOTO tijdens het afrekenen. Deze actie loopt van 8 tot en met 14 oktober.

Greetz Boeket van de Maand – Oktober

Boeket van de Maand

Elke maand vind je bij Greetz een hartverwarmend boeket bloemen voor een extra voordelige prijs. Een maandboeket voor elk seizoen: een stralend zonnebloemenboeket of veldbloemen in de zomer, een bos bloemen in de mooiste herfstkleuren wanneer de dagen korter worden en de blaadjes vallen.

Verras iemand met een vaas vol bloemenvreugde tijdens de koude wintermaanden en laat ze alvast genieten van de ontluikende natuur in het voorjaar met een prachtige boeket met de mooiste bloemen. Kies maandelijks voor een standaard, medium of extra grote bos en profiteer. Deze maand ben je helemaal klaar voor het herfstzonnetje met een prachtig handgebonden boeket Boeket Aantrekkelijk Paars met een chrysant, oranje roos, anjer, lysianthuis, germini en aster voor € 21,99 i.p.v. € 23,99.

25% Korting op Bierpakketten

Korting op bierpakketten

Belgische biertjes, een Rondje Nederland, Kompaan, een fruitige framboise of rosé biertje; of het nu van een klein ambachtelijke brouwerij komt of van Neerlands trots met de rood-wit-groene etiketten; met een bierpakket als cadeau zit je altijd goed bij echte liefhebbers van deze veelgedronken drank met z’n mooie schuimkraag. 🍺 Deze week (tot en met 23 september) verstuur je alle bierpakketten bij Greetz met 25% korting, dat maakt het nog leuker om een bierpakket cadeau te doen. De korting is al in de prijs verwerkt. Geniet van je biertje, maar wel met mate en je weet het: geen 18, geen alcohol! ~ Actie is verlopen ~

Gratis Bezorging Bloemen bij Greetz

Gratis bezorging bloemen bij Greetz

Een prachtig zonnig zomerboeket, een romantische bos rozen, een veldboeket die je zelf geplukt zou kunnen hebben of een troostboeket als blijk van medeleven; voor welke reden en wat voor bloemen je ook wilt versturen, je vindt bij Greetz zeker jouw favoriete bosje bloemenpracht. En wil je wat extra doen dan maak het nog feestelijker met een fraaie fles wijn of heerlijk chocoladecadeau bij je boeket! Profiteer alleen bij Greetz van 27 augustus tot en met 3 september 2018 ook nog eens van gratis bezorging op alle bloemen & planten t.w.v. € 4,95 met actiecode BLOEMEN.

Alle bloemen van Greetz »

RUMAG wenskaarten – Briljante quotes om te versturen

Provocerend, kriebelend en veel, heel veel humor: de quotes van het Amsterdamse lifestyle merk RUMAG laten je denken, voelen én vooral lachen. Daarvoor hebben sommige mensen wel een tikkie relativeringsvermogen nodig – of juist niet 😉 dus weet aan wie je een RUMAG wenskaart stuurt. Aan die flirterige collega, wannabe lover, de nog altijd een beetje verdrietige ex of een jarige vriend of vriendin die wel een kleine vermaning of oppepper kan gebruiken? Beschikken ze over wat incasseringsvermogen dan kun je niet stuk met jouw RUMAG wens op de bekende zwarte achtergrond.