Leuke Poezenkaartjes

Poezenkaartjes vol schattige poezelplaatjes van onze liefste huisgenoot. Nou ja, niet altijd even lief… Ze miauwt en kringelt om je benen als je staat te koken,  gaat altijd op de krant zitten als jij ‘m net aan het lezen bent en  zit ’s ochtends op je hoofd om je wakker te maken; je liefste poezenvriendin die uiteraard ook best een kater kan zijn 🙂 Maar waar je een poezenbeest het liefst om hebt is natuurlijk alle liefde die je van zo’n heerlijk beest krijgt. Niet voor niets is kattenfilmpjes een van de meest gezochte zoektermen in Google! Dus doe een poezenliefhebber net als jij een plezier met een van de leuke poezenkaartjes.

Vaderdag – Zondag 18 juni

Een weekend kamperen, een rondje Nürburgring of gewoon lekker lang uitslapen plus een ontbijtje op bed. Wat het ook is waarmee je je vader een groot plezier doet: het is pas echt vaderdag wanneer hij een originele Vaderdagskaart erbij ontvangt. Van kersverse papa’s die hun eerste vaderdag meemaken, de gezinnen met 2 papa’s – twee keer feest! tot de routiniers met een flink aantal papadagen op de teller: voor elke pap is een vaderdagkaart te vinden.

Maak hem blij net zo’n mooie vaderdagkaart op 17 juni en wil je er nog een leuk cadeautje bij sturen dan is er keuze genoeg: bierpakketten voor de liefhebbers, een echte papataart, vaderdagballon of supergekke mok. Fijne vaderdag, leg hem maar geens goed in de watten!

Alle Vaderdagkaarten & Cadeaus »

Geslaagd!

Maanden zitten blokken tot laat in de avond, de zenuwslopende examenweken en dan nu: DE dag! Leuke Kaartjes wenst alle examinanten van dit jaar heel veel sterkte en succes vandaag. Is het verlossende telefoontje binnen met goed nieuws? Dan is het tijd om het halen van het diploma eens goed uit te gaan feesten, je tas uit het raam te hangen en je cadeaus uit te pakken. Zo’n examencadeau is natuurlijk pas helemaal compleet met een speciale GESLAAGD! ballon, examenboeket of een van de andere supercadeautjes. Gefeliciteerd met je diploma! En is er dit jaar ondanks al het harde werk toch iets mis gegaan; dan stuur je hem of haar iets lekkers of een bosje bloemen om op te vrolijken.

Alle diploma cadeaus & bloemen »

Greetz Boeket van de Maand – Juni

Greetz boeket van de Maand - Juniboeket 'Zonnestraal'

Elke maand vind je bij Greetz een hartverwarmend boeket bloemen voor een extra voordelige prijs. Een maandboeket voor elk seizoen: een stralend zonnebloemenboeket of veldbloemen in de zomer, een bos bloemen in de mooiste herfstkleuren wanneer de dagen korter worden en de blaadjes vallen.

Verras iemand met een vaas vol bloemenvreugde tijdens de koude wintermaanden en laat ze alvast genieten van de ontluikende natuur in het voorjaar met een prachtige boeket met de mooiste bloemen. Kies maandelijks voor een standaard, medium of extra grote bos en profiteer. Deze maand ben je helemaal klaar voor het zomerzonnetje met een prachtig handgebonden boeket Boeket Zonnestraal met lelies, zonnebloemen, anjers en chrysanten voor € 22,99 i.p.v. € 24,99.

Gratis Kaart bij alle Cadeaus van Greetz

Gratis kaart bij alle cadeus van Greetz

Tulpen, rozen of een zomers gemengd boeket, vrolijke ballonnenRituals geschenkset, champagne voor een o-zo-hard-gewerkte examenkandidaat, kraamcadeautje voor een kleine hummel, Blond Amsterdam mok of een zomerse fles rosé met een persoonlijk etiket? Welk cadeautje voor welke gelegenheid dan ook; deze week verstuur je je mooiste cadeau inclusief een gratis wenskaart! Met actiecode KAART betaalt Greetz voor jou de kaart t.w.v. € 2,50. Deze actie is geldig tot en met 3 juni 2018.

Korting op alle Kaarten bij Greetz

25% Korting op alle Kaarten bij Greetz

Is er iemand die een kaartje verdient? Dan is nu het moment om iemand te bedanken, feliciteren of zo-maar-een-leuk-kaartje te sturen. Tot en met 27 mei ontvang je maar liefst 25% korting op alle wenskaartjes bij Greetz (excl. postzegels). Dus steek iemand een fikse hart onder de riem, prijs ze met het behalen van het examen 🎉 of troost een zieke met een mooie beterschapskaart. ~Actie is verlopen ~