Greetz Boeket van de Maand April

Greetz Boeket van de Maand April - Boeket Parel

Elke maand vind je bij Greetz een hartverwarmend boeket bloemen voor een extra voordelige prijs. Een maandboeket voor elk seizoen: een stralend zonnebloemenboeket of veldbloemen in de zomer, een bos bloemen in de mooiste herfstkleuren wanneer de dagen korter worden en de blaadjes vallen.

Verras iemand met een vaas vol bloemenvreugde tijdens de koude wintermaanden en laat ze alvast genieten van de ontluikende natuur in het voorjaar met een prachtige boeket met de mooiste bloemen. Kies maandelijks voor een standaard, medium of extra grote bos en profiteer. Deze maand geef je een voorproef op de zomer weg met het prachtig gekleurde en handgebonden Boeket ‘Parel’ met onder andere rozen, asters, chrysanten en delphinium de hele maand april vanaf € 18,99 i.p.v. € 20,99. Maak het helemaal feestelijk en verstuur dit boeket extra voordelig met een mooie fles wijn!

Poesiealbum Kaartjes met Poesieplaatjes

Leuke Poesiekaartjes

PoesieplaatjesPoesiealbums; voor de een pure nostalgie, voor de ander nog maar net geleden. Rozen verwelken, schepen vergaan, maar onze vriendschap blijft altijd bestaan! Een album vol versjes en natuurlijk helemaal volgeplakt met mooie 🥀 poesieplaatjes, de emoticons van toen. Wie heeft er niet in een poesiealbum (of is het toch poëziealbum) geschreven of net zo lang gebedeld tot jouw poesie album weer met een nieuw versje mét geplakte poesieplaatjes is aangevuld.

Creatieve vrienden en familie maken zelf een mooie tekening bij hun gedichtje, maar die bekende nostalgische poesieplaatjes – liefst met wat glitter erop – waren en zijn nog altijd favoriet. Eerst schrijven papa en mama hun versje, dan opa en oma en tijdens je eerste schooljaren schrijft  juf of meester een mooi verhaaltje, je vriendjes en vriendinnetjes vullen het poeziealbum verder aan. 

Héél veel later vraag je je af, tijdens het weer eens doorbladeren van je poesiealbum dat al die verhuizingen gelukkig toch redelijk ongeschonden heeft doorstaan, hoe het ze allemaal verlopen is. Nostalgie! Gelukkig kun je dat gevoel goed terugroepen met die leuke kaartjes met poesieplaatjes. En jij weet vast al wat je er op gaat schrijven! 🌸

Zin om weer eens in een poëziealbum te schrijven? Ze zijn nog altijd te koop, net als de poezieplaatjes 🙂

Woezel en Pip Kaartjes

Woezel en Pip Kaartjes

Zeg je Woezel, dan zeg je Pip en zeg je Pip, dan… juist. Dit vrolijke tweetal vermaakt al sinds hun geboorte jong en oud met spannende avonturen voor kindjes van 0 tot 6 jaar. De cartoonfiguurtjes die ooit zo vol liefde bedacht zijn door Guusje Nederhorst – bij ouders nog bekend door haar acteer- en zangtalent – figureren samen met vriendjes Buurpoes en Charlie in de leukste Woezel en Pip kaartjes, op ballonnen en niet te vergeten de Woezel en Pip boekjes. Teveel om op te noemen dus!

Aangezien we op Leuke Kaartjes het vooral over leuke kaartjes hebben 🙂 vind je op deze pagina heel veel leuke wenskaartjes van Woezel en Pip. Voor een jarige job van 1, 2 3 of 4 zijn er mooie verjaardagskaartjes waarmee je zo’n fijne dag heel speciaal maakt, uitnodigingen voor een kinderfeestje, beterschapskaartjes voor een ukkie met een kleine kinderziekte of een van de andere zomaar-omdat-het-kan Woezel en Pip kaartjes voor de overige gelegenheden. Woef!

Fijn Weekend!

Fijn weekend!

Fijn weekend allemaal!

Leuke Flamingo Kaartjes

Leuke FlamingoKaartjes

Flapperdeflap, sta jij ook het liefst op één been in het water? Dan ben je vast gek op flamingo’s. Deze vrolijke roze vogels doen de hele dag niet anders!🌸 Nadat een paar zomers geleden iedereen op zijn of haar roze opblaasflamingo in het zwembad speelde, zijn deze leuke flamingo kaartjes nog populairder als ze daarvoor al waren, net als flamingo ballonnen, mokken en kekke tassen met flamingo’s erop. Hun roze kleur krijgen deze vogels door een dieet van kreeftjes en garnalen die ze met hun omgekeerde grote snavel opzeveren van de bodem. Roze kreeftensoep dus, echt flamingovoer! Wil je een keer een echte flamingo in het wild zien? De laatste jaren overwinteren ze ook in ons land. Tientallen flamingo’s foerageren die periode langs de oevers van het Grevelingenmeer, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

RUMAG wenskaarten – Briljante quotes om te versturen

Provocerend, kriebelend en veel, heel veel humor: de quotes van het Amsterdamse lifestyle merk RUMAG laten je denken, voelen én vooral lachen. Daarvoor hebben sommige mensen wel een tikkie relativeringsvermogen nodig – of juist niet 😉 dus weet aan wie je een RUMAG wenskaart stuurt. Aan die flirterige collega, wannabe lover, de nog altijd een beetje verdrietige ex of een jarige vriend of vriendin die wel een kleine vermaning of oppepper kan gebruiken? Beschikken ze over wat incasseringsvermogen dan kun je niet stuk met jouw RUMAG wens op de bekende zwarte achtergrond.