Secretaressedag – 19 April 2018

Secretaressedag 2018 - 19 april 2018

Je steun en toeverlaat en soms misschien een beetje je geweten; zonder hulp van je office manager, secretaresse m/v of spin-in-het-web kan geen enkele baas of bazin. Tijdens de Nationale Secretaressedag op 19 april zet je hem of haar ook dit jaar extra in het zonnetje – voor zover je dat elke dag al niet doet! Met code SECRETARESSEDAG ontvang je t/m 19 april 10% korting op verrassingen.

Een prachtig boeket bloemen met een speciale Secretaressedag wenskaart, al dan niet gecombineerd met een mooie fles wijn, feestelijke champagne of prosecco is snel besteld en snel en accuraat bezorgd door Greetz of Geschenkbezorgen. Schrijf er een direct mee verzonden bedankkaart bij en de verrassing is compleet. B2B en nog geen klant bij Greetz? Nieuwe business klanten ontvangen een aantrekkelijke korting. Klik hier voor meer informatie.

Alle bloemen van Greetz »

Greetz Boeket van de Maand – Maart

Greetz boeket van de Maand - Tulpen vanaf € 15,95

Elke maand vind je bij Greetz een hartverwarmend boeket bloemen voor een extra voordelige prijs. Een maandboeket voor elk seizoen: een stralend zonnebloemenboeket of veldbloemen in de zomer, een bos bloemen in de mooiste herfstkleuren wanneer de dagen korter worden en de blaadjes vallen.

Verras iemand met een vaas vol bloemenvreugde tijdens de koude wintermaanden en laat ze alvast genieten van de ontluikende natuur in het voorjaar met een prachtige boeket met de mooiste bloemen. Kies maandelijks voor een standaard, medium of extra grote bos en profiteer. Deze maand ben je helemaal klaar voor het voorjaar met een prachtig boeket Tulpen Mix Spring vanaf € 15,95 i.p.v. € 17,95.

25% Korting op Bierpakketten

Korting op bierpakketten

Belgische biertjes, een Rondje Nederland, Kompaan, een fruitige framboise of rosé biertje; of het nu van een klein ambachtelijke brouwerij komt of van Neerlands trots met de rood-wit-groene etiketten; met een bierpakket als cadeau zit je altijd goed bij echte liefhebbers van deze veelgedronken drank met z’n mooie schuimkraag. 🍺 Deze week (tot en met 25 februari) verstuur je alle bierpakketten bij Greetz met 25% korting, dat maakt het nog leuker om een bierpakket cadeau te doen. De korting is al in de prijs verwerkt. Geniet van je biertje, maar wel met mate en je weet het: geen 18, geen alcohol!

Oeps! Vergeten…

Oeps! Vergeten...

En dan was het gisteren dus Valentijn… Oeps…
Te druk, vertraging, vergeten, file of ‘Daar doen wij toch niet aan?’ Met deze sorry, het-spijt-me-zo, de befaamde Oeps! Vergeten… kaartjes en als uiterst redmiddel een rood, bloemig vergeetmeniet cadeautje maak je het weer heeeelemaal goed 💚

Liefde is lichtvoetig

Liefde is lichtvoetig

Liefde is… lichtvoetig! Je voeten raken nauwelijks de grond, je fladdert en danst en ook je hart maakt elke keer een sprongetje. Je zweeft! 🧚‍♂️ #valentijn #liefde #ballonnen

Valentijnscadeaus

Gratis kaart bij Valentijncadeaus

Stuur jij je lief een lief kaartje voor Valentijn? Wat je lief is weet je zelf het allerbest; je grote liefde door dik en dun aan de andere kant van het bed, je allerliefste vriend waarvoor je door roeien en ruiten gaat of je lief & leed vriendin als dank voor alle steun door de jaren heen. En wil je ze op 14 februari extra verrassen met een doos bonbons, boeket bloemen of een van de andere Valentijncadeaus, dan verstuurt Greetz je Valentijnskaart er gratis bij mee. ~ Actie is verlopen ~