Greetz Boeket van de Maand – Oktober

Boeket van de Maand - Greetz

Elke maand vind je bij Greetz een hartverwarmend boeket bloemen voor een extra voordelige prijs. Een maandboeket voor elk seizoen: een stralend zonnebloemenboeket of veldbloemen in de zomer, een bos bloemen in de mooiste herfstkleuren wanneer de dagen korter worden en de blaadjes vallen.

Verras iemand met een vaas vol bloemenvreugde tijdens de koude wintermaanden en laat ze alvast genieten van de ontluikende natuur in het voorjaar met een prachtige boeket met de mooiste bloemen. Kies maandelijks voor een standaard, medium of extra grote bos en profiteer. Deze oktobermaand: Boeket Schitterend Oranje vanaf € 14,95 i.p.v. € 16,95.

Telegram Versturen – Telegram Service

Telegram versturen

Telegram VersturenEen originele, papieren telegram versturen; opvallender en origineler kan het bijna niet. Geboorte, verjaardag, een telegram van Sinterklaas, een jubileum of condoleance; voor een echt bijzondere gelegenheid stuur je een papieren telegram, dat door de telegrambesteller binnen een half uur af te leveren is op een Nederlands adres. Elk land beschikt over één officiële telegrammendienst dat is aangesloten op het wereldwijde telegraafnetwerk. In Nederland is dit de Telegram Service. Zij werken samen met de officiële telegramdiensten van meer dan 225 landen. In veel van deze landen wordt je telegram binnen enkele uren bij de ontvanger bezorgd.

 

Telegram Service & Cadeau

Vroeger verstuurde men via de Staatspost, tegenwoordig verzorgt De Telegram Service je telegram. In 2001 namen zij de officiële telegrammendienst over van KPN. Met geheimhouding voor elke medewerker van deze telegramdienst en een snel en efficiënt netwerk ben je er zeker van dat jouw telegram in goede handen is. En wil je iets meer sturen dan alleen een papieren telegram dan zijn er diverse attenties als bloemen, knuffels, een geboorteboeket en diverse wijnen die je tegelijk met het telegram bezorgd kunnen worden.

Sinterklaastelegram

Sinterklaastelegram

Is het heerlijk avondje gekomen maar kan de Hulppiet er zelf niet bij zijn? Sinterklaas stuurt – op verzoek – een speciaal telegram, het Sinterklaastelegram, met eventueel een klein cadeautje als een chocoladeletter, kleurboek, kinderhorloge, raceautootje of spelletje naar elk kind of kleinkind. Een persoonlijke boodschap van de Sint voor elk kind, klein of groot. Een belevenis om nooit meer te vergeten!

Broer en Zusdag – 30 September

Nationale Broer en Zus Dag - 30 september 2017

Gratis Verzending Cadeaus bij GreetzOf jullie nu vanuit het ouderlijk huis zijn uitgevlogen naar verre landen, of dicht bij elkaar in de buurt zijn gebleven; uiteindelijk is bloed toch altijd dikker dan water. Die grote, kleine zus of broer – of misschien wel in meervoud – is in veel gevallen een constante in je leven.

Laat ze dat dan ook weten op 30 september tijdens de Nationale Broer en Zus Dag, de dag waarop je hen vertelt hoe belangrijk ze voor je zijn. Stuur een leuk kaartje, geef ze een fles wijn cadeau met een Lieve Broer en Lieve Zus etiket of stuur een berichtje.

Greetz bezorgt alle Broer & Zus cadeaus op 30 september helemaal gratis (t.w.v. € 5,95) met code BROERZUS, dus zoek nu een mooie bos bloemen, ballon, wijn, champagne of een van de andere cadeaus uit bij je kaart!

Alle Broer en Zus Kaarten »

Geslaagd!

Geslaagd voor je examen, gefeliciteerd met je diploma!

Maanden zitten blokken tot laat in de avond, de zenuwslopende examenweken en dan nu: DE dag! Leuke Kaartjes wenst alle examinanten van dit jaar heel veel sterkte en succes vandaag. Is het verlossende telefoontje binnen met goed nieuws? Dan is het tijd om het halen van het diploma eens goed uit te gaan feesten, je tas uit het raam te hangen en je cadeaus uit te pakken. Zo’n examencadeau is natuurlijk pas helemaal compleet met een speciale GESLAAGD! ballon, examenboeket of een van de andere supercadeautjes. Tijdelijk stuur je een Supersize XXL kaart met 25% korting. Gefeliciteerd met je diploma! En is er dit jaar ondanks al het harde werk toch iets mis gegaan; dan stuur je hem of haar iets lekkers of een bosje bloemen om op te vrolijken.

Alle diploma cadeaus & bloemen »

Vaderdag – Zondag 18 juni

Vaderdag 18 jni 2017

Gratis Kaart bij vaderdagcadeaus bij GreetzEen weekend kamperen, een rondje Nürburgring of gewoon lekker lang uitslapen plus een ontbijtje op bed. Wat het ook is waarmee je je vader een groot plezier doet: het is pas echt vaderdag wanneer hij een originele Vaderdagskaart erbij ontvangt. Van kersverse papa’s die hun eerste vaderdag meemaken, de gezinnen met 2 papa’s – twee keer feest! tot de routiniers met een flink aantal papadagen op de teller: voor elke pap is een vaderdagkaart te vinden.

Maak hem blij net een mooie kaart op 18 juni en wil je er nog een leuk cadeautje bij sturen dan kan dat natuurlijk altijd: bierpakketten voor de liefhebbers, een echte papataart, vaderdagballon of supergekke mok. Fijne vaderdag, leg hem maar geens goed in de watten!

Alle Vaderdagkaarten & Cadeaus »

Gratis verzending van alle Ballonnen

Gratis verzending van alle ballonnen bij Greetz

T/m 4 juni verzendt Greetz alle ballonnen geheel gratis binnen Nederland met actiecode BALLON! Dus geef een jarige job, een zieke of iemand die het zomaar verdient een grote verrassing, want door de fraaie geschenkverpakking waar de heliumballon in verpakt is zweeft de geschenkballon zo de doos uit. Zo geef je iemand een altijd vrolijk geschenk! ~ Actie is verlopen ~

Alle ballonnen »

25% Korting op alle Kaarten bij Greetz

Korting op Wenskaarten bij Greetz

Is er iemand die een kaartje verdient? Dan is nu het moment om iemand te bedanken, feliciteren of uit te nodigen. Tot en met 29 mei ontvang je maar liefst 25% korting op alle kaartjes bij Greetz (excl. postzegels). Dus steek iemand een hart onder de riem, prijs hem of haar met het behalen van het examen of troost een zieke met een mooie beterschapskaart. Gebruik actiecode KAART25 tijdens het bestelproces, dan wordt je korting automatisch berekend. ~ Actie is verlopen ~

Moederdag

Moederdag - 14 mei 2017

Met Moederdag zet je jouw liefste moeder of schoonmoeder in het zonnetje met een mooie Moederdagkaart, een van de prachtige Moederdagboeketten, een mooie fles wijn met exclusief etiket, een demi champagne of een van de speciaal voor deze dag gemaakte doos bonbons van Leonidas, Australian of Lindt. Nieuw dit jaar zijn de modern uitgevoerde luchtplantjes; een plantje in een trendy, handgeblazen glazen flesje waarvoor altijd wel een plekje te vinden is.

Is mama onverhoopt niet thuis op Moederdag, stuur dan een pakketje Brievenbusbloemen; 12 rode, witte rode of assorti rozen verpakt in een speciale brievenbusverpakking die de rozen 5 dagen vers laat blijven,  zonder voeding of water. Dat is leuk thuiskomen voor je moeder. Fijne Moederdag!

Secretaressedag – 20 April 2017

Secretaressedag - 20 april 2017

Je steun en toeverlaat en soms misschien een beetje je geweten; zonder hulp van je office manager, secretaresse m/v of spin-in-het-web kan geen enkele baas of bazin. Tijdens de Nationale Secretaressedag zet je hem of haar jaarlijks extra in het zonnetje voor zover je dat elke dag al niet doet!

Een prachtig boeket bloemen, al dan niet gecombineerd met een mooie fles wijn, feestelijke champagne of prosecco is snel besteld en snel en accuraat bezorgd door Greetz of Geschenkbezorgen. Schrijf er een direct mee verzonden bedankkaart bij en de verrassing is compleet. B2B en nog geen klant bij Greetz? Nieuwe business klanten ontvangen € 5 actiekorting. Klik hier voor meer informatie.

Alle bloemen van Greetz »

Vrolijk Pasen met een speciaal paascadeau

Pasen - Paascadeaus, Kaarten & Bloemen

Maak het Paasweekend tot een vrolijk voorjaarsfeest met een heerlijk chocoladecadeau, originele Paashaastaart of fruitmand, een mooie paaskaart of een van de vele speciale paasballonnen en paaseitjes. Ook  ontvang je tot en met 17 april 15% korting op alle brievenbusbloemen, luchtplantjes en andere bloemencadeaus bij Bloompost met actiecode PAAS15.

Alle Paasartikelen »