Geslaagd!

Geslaagd voor je examen, gefeliciteerd met je diploma!

Maanden zitten blokken tot laat in de avond, de zenuwslopende examenweken en dan nu: DE dag! Leuke Kaartjes wenst alle examinanten van dit jaar heel veel sterkte en succes vandaag. Is het verlossende telefoontje binnen met goed nieuws? Dan is het tijd om het halen van het diploma eens goed uit te gaan feesten, je tas uit het raam te hangen en je cadeaus uit te pakken. Zo’n examencadeau is natuurlijk pas helemaal compleet met een speciale GESLAAGD! ballon, examenboeket of een van de andere supercadeautjes. Tijdelijk stuur je een Supersize XXL kaart met 25% korting. Gefeliciteerd met je diploma! En is er dit jaar ondanks al het harde werk toch iets mis gegaan; dan stuur je hem of haar iets lekkers of een bosje bloemen om op te vrolijken.

Alle diploma cadeaus & bloemen »

Vaderdag – Zondag 18 juni

Vaderdag 18 jni 2017

Gratis Kaart bij vaderdagcadeaus bij GreetzEen weekend kamperen, een rondje Nürburgring of gewoon lekker lang uitslapen plus een ontbijtje op bed. Wat het ook is waarmee je je vader een groot plezier doet: het is pas echt vaderdag wanneer hij een originele Vaderdagskaart erbij ontvangt. Van kersverse papa’s die hun eerste vaderdag meemaken, de gezinnen met 2 papa’s – twee keer feest! tot de routiniers met een flink aantal papadagen op de teller: voor elke pap is een vaderdagkaart te vinden.

Maak hem blij net een mooie kaart op 18 juni en wil je er nog een leuk cadeautje bij sturen dan kan dat natuurlijk altijd: bierpakketten voor de liefhebbers, een echte papataart, vaderdagballon of supergekke mok. Fijne vaderdag, leg hem maar geens goed in de watten!

Alle Vaderdagkaarten & Cadeaus »

Gratis verzending van alle Ballonnen

Gratis verzending van alle ballonnen bij Greetz

T/m 4 juni verzendt Greetz alle ballonnen geheel gratis binnen Nederland met actiecode BALLON! Dus geef een jarige job, een zieke of iemand die het zomaar verdient een grote verrassing, want door de fraaie geschenkverpakking waar de heliumballon in verpakt is zweeft de geschenkballon zo de doos uit. Zo geef je iemand een altijd vrolijk geschenk! ~ Actie is verlopen ~

Alle ballonnen »

25% Korting op alle Kaarten bij Greetz

Korting op Wenskaarten bij Greetz

Is er iemand die een kaartje verdient? Dan is nu het moment om iemand te bedanken, feliciteren of uit te nodigen. Tot en met 29 mei ontvang je maar liefst 25% korting op alle kaartjes bij Greetz (excl. postzegels). Dus steek iemand een hart onder de riem, prijs hem of haar met het behalen van het examen of troost een zieke met een mooie beterschapskaart. Gebruik actiecode KAART25 tijdens het bestelproces, dan wordt je korting automatisch berekend. ~ Actie is verlopen ~

Moederdag

Moederdag - 14 mei 2017

Met Moederdag zet je jouw liefste moeder of schoonmoeder in het zonnetje met een mooie Moederdagkaart, een van de prachtige Moederdagboeketten, een mooie fles wijn met exclusief etiket, een demi champagne of een van de speciaal voor deze dag gemaakte doos bonbons van Leonidas, Australian of Lindt. Nieuw dit jaar zijn de modern uitgevoerde luchtplantjes; een plantje in een trendy, handgeblazen glazen flesje waarvoor altijd wel een plekje te vinden is.

Is mama onverhoopt niet thuis op Moederdag, stuur dan een pakketje Brievenbusbloemen; 12 rode, witte rode of assorti rozen verpakt in een speciale brievenbusverpakking die de rozen 5 dagen vers laat blijven,  zonder voeding of water. Dat is leuk thuiskomen voor je moeder. Fijne Moederdag!

Secretaressedag – 20 April 2017

Secretaressedag - 20 april 2017

Je steun en toeverlaat en soms misschien een beetje je geweten; zonder hulp van je office manager, secretaresse m/v of spin-in-het-web kan geen enkele baas of bazin. Tijdens de Nationale Secretaressedag zet je hem of haar jaarlijks extra in het zonnetje voor zover je dat elke dag al niet doet!

Een prachtig boeket bloemen, al dan niet gecombineerd met een mooie fles wijn, feestelijke champagne of prosecco is snel besteld en snel en accuraat bezorgd door Greetz of Geschenkbezorgen. Schrijf er een direct mee verzonden bedankkaart bij en de verrassing is compleet. B2B en nog geen klant bij Greetz? Nieuwe business klanten ontvangen € 5 actiekorting. Klik hier voor meer informatie.

Alle bloemen van Greetz »

Vrolijk Pasen met een speciaal paascadeau

Pasen - Paascadeaus, Kaarten & Bloemen

Maak het Paasweekend tot een vrolijk voorjaarsfeest met een heerlijk chocoladecadeau, originele Paashaastaart of fruitmand, een mooie paaskaart of een van de vele speciale paasballonnen en paaseitjes. Ook  ontvang je tot en met 17 april 15% korting op alle brievenbusbloemen, luchtplantjes en andere bloemencadeaus bij Bloompost met actiecode PAAS15.

Alle Paasartikelen »

Voorjaarsfeest: 20 Tulpen voor € 10

Tulpen voor een tientje

Een hele bos tulpen voor een tientje! Geen betere manier om het ontluikend voorjaar te vieren als met een bos Nederlands trots: de tulp. Van heinde en verre komen de toeristen niet voor niets onze Hollandse bloembollen- en tulpenvelden bekijken, fotograferen en filmen.

Nu kun je als rechtgeaarde Hollander je een paar dagen extra voordelig mee laten voeren met deze onschuldige bloemenhobby, want tot en met 9 april verstuur je via Greetz de mooiste tulpen boeketten. Zo’n fleurig boeket geeft direct een extra beetje voorjaar op tafel bij de ontvanger. Dat is pas genieten! ~ Actie is verlopen ~

20% Korting op Uitnodigingen

20% korting op uitnodigingen

Kinderfeestje, familiediner, personeelsfeest, trouwpartij of een 40-jarig huwelijksjubileum; als er iets groots te vieren valt dan stuur je een echte uitnodiging in een envelop, met de post. Zo laat je blijken hoe belangrijk deze gebeurtenis voor jou is en dat je graag wilt dat degene die uitgenodigd wordt erbij is. Bij Greetz kies je uit een grote collectie romantische, vrolijke, grappige en vintage uitnodigingen van bijvoorbeeld Old Dutch, Jakima, Blond Amsterdam, Fairmail, Doodles, Studio Stroom en Rumag jouw favoriete uitnodigingskaart. Uiteraard kun je ook een blanco uitnodiging voorzien van jouw speciale ontwerp of foto. Tot 16 april 2017 ontvang je 20% korting op uitnodigingen bij Greetz, bij afname vanaf 20 stuks met actiecode FEEST20.

Alle uitnodigingen »

Greetz Zakelijk – € 5 Korting

Zakelijk bloemen, uitnodigingen en geschenken verzenden

Greetz ZakelijkEen uitnodiging met eigen logo of foto voor een personeelsfeest, verjaardagskaarten in alle soorten en smaken voor werknemers, in december kerstkaarten versturen, een receptie ter gelegenheid van de opening van een nieuw kantoor of een relatiegeschenk opfleuren met een zelf ontworpen wenskaart; met Greetz kun je ook zakelijk alle kanten uit.

Met een zakelijk account kun je een eigen ontwerp kaart maken én bewaren, zodat deze vaker te versturen is. Verzend de kaarten via Greetz of laat het pakketje op kantoor bezorgen, net wat beter uitkomt. Met een scala aan relatiegeschenken variërend van bloemen, wijn tot luxe verzorgingsproducten kun je de presentatie van een attentie uitstekend aan Greetz overlaten. Betalen kan achteraf met een maandelijkse factuur en ook zakelijk spaar je Stamps kortingspunten bij Greetz, die inwisselbaar zijn voor korting en cadeaus.

Tot en met 20 april ontvang je bij Greetz Zakelijk € 5 korting op bloemen, relatiegeschenken en kaarten met actiecode SECRETARESSEDAG. Deze korting is alleen geldig voor nieuwe zakelijke klanten – minimale orderwaarde € 20 excl. verzendkosten.